Experienţa în Primăria Voluntară

Eu sunt Oana... profesoară de 2 ani de zile, iar de un an mă mândresc cu faptul că sunt şi voluntar la Asociaţia ASIRYS; o asociaţie care reuşeşte să inspire energie, bucurie, seriozitate, implicare, dar şi distracţie.

Deşi fac parte din această echipă doar de un an, consider că am învăţat multe lucruri, m-am maturizat, am cunoscut oameni noi şi mi-am lărgit orizonturile! Am învăţat să am răbdare, să pun suflet în ceea ce fac, să fiu atentă la nevoile celor din jurul meu... am învăţat să fiu un om mai bun.

"Primăria Voluntară" este unul dintre proiectele iniţiate de asociaţia noastră. Prin intermediul acestei activităţi, am reuşit să ne apropiem de copii şi să-i determinăm să participe cu interes la problemele pe care le întâmpină oraşul nostru. Misiunea noastră a fost practic să-i responsabilizam şi să-i determinăm să realizeze că viitorul depinde în mare parte şi de felul în care ei abordează anumite probleme.

Şi nu doar copiii au avut de învăţat din această experienţă... ci şi noi cei, care am făcut posibilă derularea acestui proiect. Am învăţat şi noi, că în ciuda faptului că Tîrgu Frumos este un oraş plăcut, avem încă numeroase probleme asupra cărora trebuie să reflectăm şi să încercăm să găsim soluţii. Desigur, consider că un factor important ce ar contribui la o reuşită în această privinţă, îl reprezintă participarea unui număr mai mare de persoane care să se dedice rezolvării acestor probleme.

ASIRYS şi proiectele pe care le iniţiază reprezintă oportunităţi pentru tinerii care îşi doresc să trăiască experienţe frumoase, dar şi pentru cei care îşi doresc să contribuie la înfrumuseţarea comunităţii în care trăim. Personal, eu îmi doresc să colaborez în continuare cu această echipă şi să "creştem" împreună.

Urmăritori

ASIRYS in Social Media

Ne-au citit....