Prima şedinţă online ASIRYS

SUPER TINERI e o asociaţie care s-a dezvoltat în Tîrgu Frumos şi s-a extins din 2012, în Paşcani. De asemenea, destul de des, organizăm activităţi în Iaşi, iar de ceva vreme avem voluntari din alte oraşe, precum Bucureşti, Tîrgu Neamţ, Cluj etc. În urma campaniei noastre de recrutare pentru 2013, 20 de tineri din diverse colţuri ale ţării şi-au exprimat interesul de a deveni SUPER TINERI. În acest context, e dificil să ne vedem cu toţii, aşa că vom valoriza blogul pentru o primă şedinţă online. Dacă va funcţiona sau nu, depinde doar de noi, voluntarii. 

Şedinţa online va avea loc duminică, 10.02.2013, la ora 12.00 şi va ţine cel mult 2 ore. Subiectele de discuţie sunt:

1. Ghidul voluntarului: opinii, sugestii, feedback... 

2. Organizarea zilei de 26 februarie 2013, când vom sărbători 4 ani de activitate. Evenimentul va avea loc cel mai probabil pe data de 24 februarie 2013, la noul sediu ASIRYS din Tîrgu Frumos. Sunt 2 direcţii de discuţie în privinţa acestui subiect:

  • Exprimarea de idei concrete despre cum să fie petrecerea de aniversare a organizaţiei.
  • Pentru cei care sunt de departe şi nu au cum să participe, ce propuneri aveţi pentru a sărbători altfel, online poate. Creativitatea va fi apreciată!

3. Cine îşi doreşte să participe la schimbul de tineri Create your team (http://asirys.blogspot.ro/2013/02/create-your-team-youth-exchange.html) sau la alte 2 proiecte în Turcia (http://asirys.blogspot.ro/2013/02/schimburi-tineri-turcia-asirys.html)

4. Proiectul "Raise your voice" e un proiect ce îşi propune dezvoltarea persoanală a 40 de tineri din mai multe comunităţi, cu accent pe public speaking. E un proiect pe care nu am reuşit să-l depunem pe 1 februarie, dar urmează să-l pregătim pentru următorul termen. Legat de acest proiect, dorim să începem să-l implementăm chiar şi fără finanţare, în sensul în care să recrutăm câte 20 de tineri din fiecare comunitate participantă, să realizăm câteva întâlniri şi de ce nu, câteva activităţi sau traininguri pe public speaking. În acest fel vom vedea şi cine vor fi membrii echipei de proiect pentru proiectul care îl vom depune spre finanţare în luna mai. Cine doreşte să se implice în acest proiect şi ce activităţi îşi doreşte să realizeze în cadrul proiectului? Activităţile de informare pentru acest proiect vor începe de săptămâna viitoare. Puteţi propune activităţi noi pentru acest proiect. 

5. Open-space: ce idei de proiecte, activităţi, acţiuni, campanii aveţi pentru anul 2013? În acest punct, puteţi să vă exprimaţi în orice domeniu!

Pentru a contribui la şedinţa online, va trebui să postaţi comentarii la acest articol. Vă rugăm să vă folosiţi prenumele, eventual fotografia cu un nickname, pentru a şti cine a fost prezent! Sunt unii dintre voluntari care deja au anunţat că nu pot fi prezenţi la ora stabilită din motive obiective, prin urmare pot posta comentariile înainte de şedinţă. Cât va fi posibil, vă rugăm să fiţi interactivi, în sensul în care să postaţi comentarii oricând aveţi o completare la ceea ce au spus colegii sau oricând aveţi o idee legată de un subiect dezbătut.