Comunicat de presă: Lansarea Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos

În perioada 1 aprilie 2015 – 31 martie 2016, Asociaţia SUPER TINERI (ASIRYS) implementează proiectul „Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos”. Proiectul îşi propune dezvoltarea prin voluntariat a comunităţii Tîrgu Frumos şi va implica peste 120 de voluntari din Tirgu Frumos, Iaşi, Paşcani şi zonele rurale limitrofe, care vor organiza cel puţin 200 de evenimente.

„Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos” urmăreşte încurajarea cetăţeniei active şi a participării tinerilor şi nu numai, la viaţa comunităţii. Obiectivele specifice ale Centrului de Voluntariat Tîrgu Frumos, sunt:

1. Să promoveze cetăţenia activă în rândul cetăţenilor din Tîrgu Frumos şi zonele rurale limitrofe, prin dezvoltarea unui centru de voluntariat care să ofere oportunităţi de dezvoltare personală pentru diverse grupuri ţintă, şi comunitară, pentru Tîrgu Frumos şi zonele limitrofe.
2. Să includă grupuri vulnerabile, în special tineri cu dizabilităţi şi rromi prin activităţi specifice, în cadrul centrului de voluntariat.
3. Să dezvolte parteneriate cu autorităţile publice locale, şcolile şi alte instituţii.
4. Să dezvolte cultural comunitatea locală.

Câteva dintre rezultatele estimate ale proiectului sunt: pregătirea şi mobilizarea în acţiuni de voluntariat a 200 de voluntari, dezvoltarea abilităţilor de management de proiecte în rândul a 30 de voluntari activi, organizarea a cel puţin 200 de evenimente, acţiuni, sesiuni, proiecte, în cadrul centrului de voluntariat, colaborarea cu cel puţin 10 parteneri locali (şcoli, instituţii, autorităţi).

Proiectul este în valoare de 38,928 euro, din care 4,000 reprezintă cofinanţare, iar 34,928 reprezintă finanţare prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Pentru mai multe informaţii despre proiect, puteţi accesa paginile: http://asirys.blogspot.ro/search/label/centrul_de_voluntariat_tirgu_frumos, www.facebook.com/ASIRYS
sau ne puteţi scrie la adresa voluntarasirys@gmail.com.

Anonymous a spus…
Sunt DONNA, sunt din Marea Britanie. După ce am fost într-o relație cu iubitul meu de 1 an acum și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată. de un adevăr, îl iubesc cu adevărat pe acest tip și niciodată nu îmi pot imagina viața fără el. Am încercat în continuare tot posibilul să-l recuper, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu a dat rezultate. A fost în această zi credincioasă, am întâlnit câteva Mărturii pe un site web despre acest mare caster vrăjitor numit (DR.WEALTHY) orice persoană a susținut că îi ajută să își reînnoiască relația și să-i readucă pe fostul iubit, trebuia să-l contactez pentru că el a fost ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul său și m-a asigurat că în trei zile, prietenul meu va pleca de la cealaltă fată și va reveni la mine și a fost o surpriză foarte mare să-l văd pe prietenul meu revenind la mine după trei zile vraja a fost Terminat. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul DR.WEALTHY. În același timp, vreau să folosesc această ocazie pentru a spune / sfaturi cât mai mulți care au nevoie de fostul lor înapoi, dacă aveți nevoie de ajutorul lui puteți Contactați-l prin EMAIL: wealthylovespell@gmail.com WHATSAPP HIM @ +2348105150446 vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

Postări populare