Ieşi la sport! Sedentarii sunt naşpa.

Cred că mulţi dintre voi sunteţi curioşi cum a fost în tabără!? Ei bine, a fost SUPER! O pot confirma atât trainerul, cât şi participanţii!

Am făcut mult team-bulding, am discutat, am jucat în scenete, ne-am cunoscut şi am râs mult. Acum suntem o echipă puternică şi dornică de implicare care a început deja să-şi pună ideile în practică! Mai multe detalii o să vă dăm în zilele următoare...

Rezultatul concret al muncii noastre de două zile este un proiect!

Proiectul se numeşte "Ieşi la SPORT! Sedentarii sunt naşpa." şi presupune organizarea unei competiţii sportive, sâmbătă, 6 septembrie, pe stadion. Sporturile din program vor fi:

- Cursă cu obstacole;

- Maraton;

- Săritura în lungime;

- Viteză;

- Fotbal.

Pentru a face cât mai atractivă implicarea tinerilor în viaţa SPORTivă am hotărât să strângem 2000 RON care să fie alocaţi premiilor. E un buget bun, dar şi greu de strâns. Din acest motiv, am hotărât ca pe lângă "mersul din uşă în uşă", să organizăm şi o caravană.

Caravana va fi de fapt un stand cu multe fete care vor vinde:

- Pupici pe obraz (5 lei)

- Îmbrăţisări (2 lei)

- Plimbări de mână 10 minute pe Esplanadă (12 lei)

- Ghicit în palmă (5 lei)

- Caricaturi şi desene (1 leu)

- Poze live cu fete frumoase (1 leu)

- Lumânări personalizate (1 leu)

- Masaj (1.5 leu).

Cam asta va fi oferta noastră. Sperăm ca multe persoane să cumpere şi astfel să doneze bani pentru o cauză NOBILĂ: SPORTUL!

Trebuie să recunoaştem că activitatea sportivă ne îmbunătăţeşte viaţa. Ne simţim mai bine, mai fresh, avem poftă mai multă de viaţă şi avem sănătate!

Îi invităm pe toţi cei care vor să doneze pentru tinerii oraşului, luni şi marţi, de la ora 18, pe Esplanadă.