IEȘI la VOLEI! Sedentarele sunt nașpa

Un nou proiect ia amploare: o echipă de volei feminin! Am găsit antrenor, sala se poate închiria, avem pentru început un sponsor pentru echipă, iar viitorul rezervă destule surprize plăcute.

Vrei să fii o tipă de nota 10?

Vrei să mergi în turneu, poate în Ibiza sau Portugalia?

Vrei să fii printre cele mai apreciate fete din Târgu Frumos?


Soluția: IEȘI la VOLEI! Că sedentarele sunt nașpa!Vino în echipa de volei feminin a orașului Târgu Frumos:


Dacă îți place sau ți-ar place să joci volei cel puțin 3 zile pe săptămână.

Dacă vrei să fii parte dintr-o echipă unică în oraș.

Dacă vrei să câștigi sănătate, un corp frumos, prieteni și în funcție de performanțe, recompense materiale!


Dacă ești interesată, dă un add la id-ul:

supertineri@yahoo.com sau mihaeladianap@yahoo.com

și vorbim pe mess sau pe mail despre toate detaliile.


Dacă vor fi solicitări și de la băieți, vom face ori o echipă mixtă (pentru antrenamente) ori și o echipă de volei masculin!


Mai jos citește câteva chestii interesante despre volei, în general:


Voleibalistele sunt cele mai frumoase sportive pentru că își dezvoltă un corp armonios. Jocul de volei se caracterizează prin atractivitate şi accesibilitate, nu necesită condiţii organizatorice şi materiale complicate, poate fi practicat atât în sală cât şi în aer liber. El oferă posibilitatea gradării efortului corespunzător vârstei şi gradului de pregătire şi are influenţă pozitivă asupra întăririi sănătăţii, destinderii fizice şi psihice, asigurând o dezvoltare fizică armonioasă a celor care-l practică.


Dacă este practicat la nivel de performanţă, jocul se caracterizează prin dinamism şi spectaulozitate, iar popularitatea competiţiilor îi asigură un loc important în ierarhia disciplinelor sportive.


Este unul din sporturile cele mai ușor de practicat. Iți trebuie o minge și o persoană sau mai multe ca parteneri de joc. Poți juca aproape în orice loc: în curtea din spate, în parc, la un grătar, la mare, oriunde ai un spațiu, cât de cât. Voleiul îți lucrează mai multe categorii de mușchi (bicepși, tricepși, umeri, iar săriturile antrenează toată partea de jos a trupului).