Proiecte Erasmus

Resurse

Oportunităţi

Vorbe cu Tîrg

STOP: "Piţi & Cocalari made în Târgu"!

Tuesday, January 20, 2009


Impresionantă şi îndrăzneaţă ideea de a creea un ziar dedicat "târgoveţilor frumoşi". Atâta timp cât nu este o altă tentativă de manipulare media cu substrat politic sau vreo înrădăcinare instictivă de estetizare a scopului personal în scop comun. Lăsând susceptibilitatea la o parte, fac loc unui sfat constructiv, acceptat ca atare.


Articole la subiect, unele "trăite", dar care trădează cu uşurinţă lipsa timpului, a inspiraţiei, pe alocuri cu o tentă ternă. Cât despre distracţii, vă cred pe cuvânt. Am avut ocazia să-i cunosc pe unii dintre voi, iar "rock this party" le defineşte "ieşirile".


O seară "fun" & "funky" surâde tuturor, sper să fiţi ceea ce promovaţi. Sincer mi-am obosit destul ochii cu Piţi made în Târgu, cu măşti "make-up" care după "remove-all" rămân tristă amintire a unei alegeri proaste. Cu tupeu în tocurile ce ţi le îndeasă în gambă, uitând de politicosul "scuze", pe deaspra deranjată că nu şi-a putut încheia prestaţia. Cu tineri cizelaţi prin Iaşi, dar dezamăgitor adaptaţi fiţelor de don-juani scăldaţi în alcool şi care se consideră mari întreprinzători cu banii tăticului.Uneori am impresia că ideea de distracţie s-a pierdut pe drum. Dansul a devenit o caricatură tristă a frustraţilor care se postează în mijlocul clubului pentru a strica buna dispoziţie a celor care au ceva de spus (felicitări celor cu iniţiativă!). Sau "baragladinilor" care bârfesc pe la colţuri, afişând un rânjet crispat şi convulsiv când cineva se distrează.


Considerând-ul un hedonee personal, căci pupi-n-curismul nu l-am practicat nici în facultate şi n-o să încep de acum, este Clubul Amnezy. Muzica bună, pentru toate gusturile, de toate genurile, sunt mai ales pe gustul petrecăreţilor. Aiurea incidentul "grup de golani am bătut o fată". Frate mi s-ar fi înroşit şi chiloţi de ruşine cu aşa faptă în palmares. Mă surpride faptul că Sâtă nu a intervenit, puţină securitate n-ar strica în zona aceea.


Iar infractorilor juvenili cu tupeu de Bug Mafia care se dau şmecheri agresând nişte copile le pot desena o hartă pentru a-i îndruma spre locul lor "Epoca de piatră". Acum ştim unde dispăruseră troglodiţii de la muzeu...
scris de Sophie

4 comments:

Lucian Alex said...

he he he =))....foarte adevarat...fiecare se afirma cum stie el mai bine...fenomenul e la scara f mare...in tg e o nimica toata...

January 22, 2009 at 2:09 PM
Anonymous said...

bravo..impresionant articol..te sustin !

January 22, 2009 at 5:32 PM
Anonymous said...

interesant!!
e foarte adevarat ceea ce spui aici ! bv ! cel mai tare blog facut d cineva in Tg Frumos!

February 11, 2009 at 6:54 PM
AM said...

foarte tare articolul ...

January 8, 2011 at 11:06 PM