OUT junk-food & monotonie, IN salată & hai-hui

Out: Da a trecut Paştele cu toate bunătăţurile lui, cu junk-foodul de toate zilele, shaorma de la colţul străzii, colesterol cât cuprinde şi depozite în grăsimi, cu atât mai rău pentru cei care nu s-au înfrânat niciodată de la celebrele bucate. Iar dacă privind în oglindă considerăm că am descoperit problema, partea tragică iese la iveală abia la o electrocardiogramă sau o ecografie.

In:
Spanacul a fost mereu în trend, consacrat prin desenul Popeye Marinarul s-a impus în concepţia noastră prin nemaipomenita forţă ce-o dă celui care-l consumă. Ţelina se ştie, e versiunea autohtonă a Viagrei, într-un ambalaj mai impunător şi o variantă mai ieftină. Mărul bogat în vitamina C, citricele de asemenea (aţi văzut ce face Prigatul din bieţii oameni, alergă mai ceva decât struţul). Nimeni nu zice să renunţăm la fripturile suculente făcute la cuptor, dar pe lângă ele „mere numa’ bine” şi un bol cu salată. Azi renunţ la Mc Donald's... ce zici de-o salată asezonată?...


Out:
Relaţia voastră şchioapătă, lipsa de idei şi imaginea aceleiaşi persoane dă impresia de static, te-ai plictisit... nu, nu este un spot publicitar... şi nu, starea actuală nu trebuie să aducă după sine răcirea sau rătăcirea legăturii dintre voi. Dar aceleaşi cluburi frecventate zi de zi, acelaşi suc sorbit o oră şi acelaşi drum spre casă nu fac decât să adâncească monotonia şi să caracterizeze drept tern conceptul de iubire.

In: O să pară stupid, dar citiţi o carte în acelaşi timp, pregătiţi un coş de picnic, o păturica şi surprindeţi-vă perechea cu o plimbare la Cruce la miezul nopţii, ai tot ce vrei: privelişte, moment, persoana iubită, emoţie şi acţiune... tot ceea ce ţi-a lipsit în ultimul timp. Alege-ţi locaţia de suflet, în iubire nu există limite, în jurul Târgului, Iaşi, Bucium, cu gaşca, cu rucsacul hai-hui prin ţară... tot ce-ţi trece prin cap... enjoy.

to be continued...