Creativitate, echipă, munte ... implică-te prin DANS!

Mai sunt câteva zile până când selecţia pentru proiectul "Dansez cu IMPLICARE" se va încheia. Dacă încă nu v-aţi înscris timpul nu e pierdut. În rândurile următoare voi explica ce presupune proiectul din perspectiva beneficiilor aduse.


Tabăra de la Durău va dura 7 zile, iar în aceste 7 zile vom deveni o echipă... aş putea spune că după această etapă "montană" vom rămâne prieteni pe viaţă. În tabără va fi îmbinat dansul cu jocurile, se va lucra mult în echipă, vom testa metode non-formale unice astfel încât fiecare zi va fi o experienţă nouă şi plină de culoare. Ce se cere de la fiecare dintre noi e implicarea totală în activităţile propuse. Ce se oferă: dezvoltarea de abilităţi precum creativitatea, spiritul de echipă, posibilitatea de a învăţa lucruri noi, de a câştiga noi prieteni, de a fi implicat în activităţile asociaţiei, de a scăpa de plictiseală, de a acumula experienţă, de a dansa, şansa de a ne valorifica potenţialul. Veţi primi diplome de participare şi vi se vor dechide noi orizonturi. În fiecare seară va fi organizată o petrecere tematică, iar în ultima zi vom realiza un spectacol la care vom invita întreaga comunitate din Durău.


Apoi, va urma partea de implementare a ceea ce am planificat în tabără. E cea mai interesantă pentru că acum veţi avea şansa de a experimenta "live". Vom realiza spectacole în mai multe locaţii, vom încerca să rezolvăm anumite probleme ale comunităţii, pe unele chiar le vom ameliora vizibil. În câteva cuvinte vom arăta comunităţii că tinerii implicaţi pot schimba în bine comunitatea.

Totul se va încheia cu "Povestea coregrafică a succesului" ce va fi o combinaţie între 5 dansuri diferite, între 5 teme complementare. Tinerii implicaţi vor fi invitaţi la un cocktail unde vor fi premiaţi de personalităţi locale, iar rezultatele vor fi disemintate în întrega comunitate.

Încă nu ai completat formularul? Descarcă-l repede de pe site şi trimite-l pe supertineri@yahoo.com.

PS: Până acum sunt doar 15 de aplicaţii astfel încât mai sunt locuri disponibile!