SPORT SOLIDAR - Solidarity Volleyball Team

Din ianuarie 2010, echipa de volei se reinventează. Astfel Solidarity Volleyball Team sau Echipa de Volei "Solidaritatea" vine cu o nouă imagine şi noi activităţi.

1. Acum practicăm volei pentru că ne place, de dragul sportului, de dragul echipei şi pentru a contribui la dezvoltarea comunităţii (obiectivul nu este aşadar de a obţine performanţe la Campionatul Mondial de Volei, ci să practicăm un sport pentru sănătate şi pentru calităţile pe care ni le dezvoltă).

2. Fiecare membru al echipei va fi susţinut să-şi dezvolte un proiect personal corelat cu un obiectiv de solidaritate. În plus sunt şi băieţii acceptaţi în echipă.

3. Echipa va participa la schimburi internaţionale de tineri şi va urma gratuit în weekend cursuri de limba engleză (în vară vom derula un proiect în care vom avea invitaţi tineri din cel puţin 3 ţări europene).

4. Membrii echipei vor câştiga: abilităţi de comunicare, de organizare, de managementul proiectelor, îşi vor face noi prieteni, vor învăţa să fie independenţi, să lucreze în echipă, vor beneficia de tabere gratuite, mai pe scurt: se vor dezvolta fizic, personal şi profesional.

Cerinţe: perseverenţa şi dorinţa de a participa activ, disponibilitate (respectarea programului stabilit de comun acord - minim 6 ore pe săptămână)

Cum te înscrii: trimite un mail pe adresa supertineri@yahoo.com cu nume, prenume, email, telefon şi cu răspunsurile la întrebările: "Ce pasiuni ai?" şi "Ce ţi-ar place să faci cel mai mult în viaţă?"

O să primeşti un email cu locul, data şi ora primei sesiuni de volei solidar.
Deadline: 15 decembrie 2010

Acest proiect este destinat tinerilor care locuiesc în Târgu Frumos sau zonele limitrofe (pot fi şi din alte zone, dacă îşi pot asigura transportul).