ASIRYS în 2009

Mai jos puteţi vizualiza (chiar şi descărca) o prezentare a Asociaţiei ASIRYS. Prezentarea conţine informaţii despre asociaţie, un rezumat al proiectelor din 2009, priorităţile în 2010. Vizionare plăcută!

Comentarii

gabi a spus…
ma numesc gabi sunt in tg frumos sunteti superbi nu am ce zice de voi si as vrea de la voi imnul vostra asta ma unge la suflet cand aud melodia asta dar nush dc si mai ales cand va vad pe voi cand dansati pe imn va urez multa bafta in continuare si multe alte proiecte pe viitor
M a spus…
Mulţumim Gabi! Imnul o să-l lansăm în curând şi pe blog şi pe toate celelalte siteuri pe care le administrăm, cu posibilitatea de a fi descărcat. Te aşteptăm în proiectele noastre!
gabi a spus…
as vrea sa asist si sa va ajut la ce pot in proiectele de viitor si sa dau o mana de ajutor la asociatie
M a spus…
Super Gabi! Păi de pe 10 septembrie o să organizăm cel puţin 50 de evenimente, prin urmare o să avem nevoie de mult ajutor. O să postăm pe blog şi site când o să realizăm o întâlnire cu scopul de a cunoaşte noi voluntari şi o să dăm şi massuri. Dacă încă nu eşti în lista noastră de mess, dă-ne un add pe supertineri@yahoo.com. Mulţumim mult pentru interes!
gabi a spus…
am dat add in lista mea de mess la supertineri sper ca asta e id vostru de la asociatie nu???
M a spus…
Da... te-am adăugat şi eu.

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani