Cursuri de dans GRATUITE

Îţi place să dansezi? Ce spui de nişte cursuri gratuite de dans ţigănesc?

În perioada 8 martie-31 mai 2010, 40 de tineri rromi, lipoveni şi români din Târgu Frumos, cu vârsta cuprinsă între 15-25 de ani, vor putea participa la cursuri gratuite de dans ţigănesc. Coregrafii sunt trupa Gipsy Eye. Mai multe despre ei, aici.
Proiectul este realizat de Asociaţia Gipsy Eye în parteneriat cu Asociaţia ASIRYS

Cursurile sunt structurate astfel: câte 3 ore/săptămână, din care o oră şi jumătate - paşi de dans, 1 oră - activităţi nonformale (menite să vă dezvolte abilităţile de comunicare şi relaţionare) şi jumătate de oră - lecţii de interpretat muzică şi mimică, deoarece dansul nu înseamnă doar nişte paşi, înseamnă să exprimi prin gestică şi mimică ceea ce dansezi.

Pe parcursul celor 12 săptămâni, tinerii participanţi vor învăţa progresiv, de la paşi de bază, până la coregrafii complicate, dobândind astfel capabilitatea de a susţine un spectacol de până la o oră.

În perioada sărbătorilor Pascale vor fi organizate 4 workshopuri pe cultură, tradiţii, obiceiuri, muzică tradiţională a rromilor, unde comunitatea va fi invitată să participe. Workshopurile vor fi pregătite de participanţi, iar cu această ocazie fiecare grupă va dansa, demonstrând abilităţile dobândite.

În final din cei 40 de tineri, vor fi selectaţi 21, în funcţie de criterii precum implicare, prezenţă, motivaţie. Cei 21 de tineri vor merge într-o tabără gratuită de dans intensiv la mare. Locaţia exactă va fi dezvăluită mai târziu.

Ce trebuie să faceţi ca să vă înscrieţi?

Completaţi formularul de mai jos şi trimiţi-l până la data de 1 martie 2010 pe adresa de email: supertineri@yahoo.com.


Formular de aplicaţie proiect "Mesageri împotriva discriminării"
Nume:
Prenume:

Vârstă:

Date de contact (email, telefon):
Motivează de ce vrei să participi la cursurile de dans?
Care sunt pasiunile tale?


Proiectul este finanţat prin Programul Tineret în Acţiune, acţiunea 1.2., cu sprijinul Comisiei Europene.

Comentarii

ASiRYS a spus…
Am o sugestie pentru cei care se inscriu: atentie la cum argumentati intrebarea "Motivează de ce vrei să participi la cursurile de dans?". Bafta!

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani