Exprimă-te antreprenorial!

Comisia Europeană încurajează pasionaţii de filme cu iniţiativă să-şi demonstreze talentul şi creativitatea prin realizarea unor filme de scurt metraj care să răspundă la următoarele întrebări: Ce reprezintă antreprenoriatul? Ce ar putea stimula oamenii să devină antreprenori? Ce ar putea spulbera vechile prejudecăţi şi pentru a oferi noi viziuni asupra antreprenoriatului?

Comisia Europeană acordă premii pentru următoarele trei categorii:


  • „Antreprenoriatul – Un alt mod de viaţă”
  • „Antreprenoriatul – Provocări şi satisfacţii”
  • „Antreprenoriatul – Calea spre viitor”


Filmele câştigătoare din fiecare dintre cele trei categorii vor fi recompensate după cum urmează: 3.333 € pentru filmele de pe locul întâi, 2.222 € pentru cele de pe locul al doilea şi 1.111 € pentru filmele de pe locul al treilea. Fiecare premiu va consta într-o sumă fixă, ce nu va avea în vedere costurile de producţie sau orice alte costuri legate de filme.

Dintre participanţii la concurs care nu vor obţine unul dintre cele nouă premii descrise mai sus, vor fi aleşi cinci „câştigători speciali” care vor primi fiecare câte 555 €. Aceste premii speciale sunt destinate persoanelor cu vârste de până la 25 de ani.

Realizatorii celor mai bune filme vor fi invitaţi să participe la ceremonia festivă de decernare a premiilor care va avea loc în data de 25 mai 2010 la Bruxelles, în cadrul iniţiativei Săptămâna europeană a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii.


Termenul limită pentru înscrieri este 9 aprilie 2010

Sursa: http://ec.europa.eu/enterprise/policies/entrepreneurship/video-award/index_ro.htm

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani