Cum mă îmbrac la Bussines Party?

Sâmbătă, 11 septembrie 2010, cu ocazia deschiderii Centrul de Tineret ASIRYS, vom organiza Business Party. Evenimentul are rolul de a simula o petrecere de afaceri, prin care tinerii antreprenori sociali să înveţe să facă networking şi să fie deja obişnuiţi cu astfel de petreceri atunci când vor deveni întreprinzători. Pentru a crea un eveniment de anvergură, vor fi invitaţi oameni de afaceri, precum şi oficialităţi din Târgu Frumos. Petrecerea business va începe de la ora 17 şi este destinată voluntarilor ASIRYS. Iar acum o las pe Mădălina Enea să ne dea câteva sfaturi în materie de vestimentaţie.

Cum mă îmbrac la Bussines Party? Cam această întrebare îi "urmăreşte" pe voluntarii asociaţiei de vreo săptămână încoace, iar răspunsul este foarte simplu dacă respecţi regula de a nu epata.

Mai jos sunt câteva aspecte care cred că te vor scoate din încurcătură...

1. Fetele pot opta pentru:
  • o fustă creion/clos/pantaloni (la dungă)/rochie elegantă;
  • cămaşă albă (+vesta);
  • tocuri nu prea înalte;
  • coafura simplă;
  • bijuterii discrete (eşarfe, mărgele).


2. Băieţii se pot îmbrăca într-un costum în culori sobre (albastru închis sau gri petrol). Acesta trebuie să fie bine proporţionat: cămaşă albă, cravata asortată la costum, şosete şi pantofi de culoare închisă, curea de aceeaşi culoare cu pantofii. Ca accesorii pot folosi ceasul, butonii, servieta.

Cuvintele cheie ce caracterizează costumul de afaceri ideal sunt aceleaşi ca şi pentru o afacere de succes: seriozitate, simplitate, impact maxim.


Proiectul Şcoala Nonformală de Antreprenori Sociali este finanţat prin Programul Tineret în Acţiune, Acţiunea 1.2., cu susţinere din partea Comisiei Europene. Această comunicare reflectă doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informaţiei pe care o conţine.

Comentarii

vicky a spus…
Abia astept :X:X:\:D/ dar cam greu cu imbracatu:))
Dana D a spus…
Super...:X:X:X..Pot sa spun cu mana pe inima ca mi-a placut si ca mai vreau!!!

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani