Waste-smART - concurs de creație

Agenția Europeană de Mediu (AEM) a lansat un concurs de creație pe tema deșeurilor din Europa. Fiecare cetățean european generează în medie o jumătate de tonă de deșeuri menajere, din care doar 2 cincimi este reciclată.

Cetăţenii țarilor membre ale AEM și țarilor cooperante din Balcanii Occidentali, cu vârsta de minim 18 ani, sunt invitați să îşi exprime viziunea asupra deșeurilor prin fotografii, benzi desenate sau materiale video care să răspundă la următoarele întrebări:
  • Cum vedeți voi deșeurile alimentare, deșeurile din construcții, gropile de gunoi, compostarea?
  • Cum putem reduce, refolosi sau recicla mai bine deşeurile?
  • Cum vreţi să arate politica Europei privind deşeurile în viitor?

Cum să vă înscrieţi?

- Realizați o fotografie originală, un scurt material video sau benzi desenate, însoţite de un scurt text și respectând indicațiile din regulile concursului.
- Fiecare participant poate trimite cel mult 5 materiale.
- Materialele se încarcă pe un site de partajare online, precum YouTube, Vimeo, Flickr, Shutterfly, Snapfish sau Photobucket.
- Fiecare material trebuie să fie însoţit de un formular de înscriere online.

Premii
Câştigătorul fiecărei categorii (foto, video, benzi desenate) va primi un premiu de 500 EUR în numerar. În plus, un Premiu pentru tineret în valoare de 500 EUR va fi acordat proiectului câştigător, selectat dintre proiectele trimise de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani (născute în anii calendaristici 1995-1989) la oricare din categoriile concursului.

Toţi finaliştii vor fi propuşi pentru Premiul publicului şi pot fi incluşi în viitoare materiale digitale şi tipărite de la AEM şi partenerii săi europeni.

Data limită: 30 septembrie 2013, ora 12:00 (CET)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani