Locul unde nu se întamplă nimic!

„Locul unde nu se întâmplă nimic” este un proiect de voluntariat, finanțat de către Centrul Rațiu pentru democrație în parteneriat cu British Council România, în cadrul căruia un grup de 7 elevi de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” din Pașcani, realizează diverse activități cu scopul de a aduce în vizorul comunității un monument istoric din orașul Pașcani și anume, Palatul Cantacuzino.

Evenimentul de final al proiectului este „Ziua Palatului” în cadrul căruia elevii vor prezenta tot ceea ce au făcut pe parcursul proiectului, încercând din nou să pună accent pe importanța palatului.

Ziua Palatului va avea loc vineri, 25 octombrie 2013 și se va desfășura conform următorului program:

Ora 16:30 la Casa de Cultură - expoziție cu vânzare a colecției „Bijuteriile Domniței”, prezentare a proiecției 3D a palatului și prezentarea proiectului

Ora 18:00 - Piesă de teatru - comemorarea personalităților ce au trăit la palat
Ora 18:30 Întâlnire pe-nserate la Palatul Cantacuzino; cu ajutorul luminițelor vom crea atmosfera unei serate de pe vremea Cantacuzinilor!

Pentru că și asociația noastră susține voluntariatul și pentru că proiectul vizează o temă foarte importantă pentru orașul Pașcani, am încheiat un parteneriat și sperăm să realizăm împreună un eveniment cât mai frumos!

Urmăritori

ASIRYS in Social Media

Ne-au citit....