Clubul Antreprenorilor din Tîrgu Frumos

Antreprenorii deţin un rol vital în orice economie sănătoasă. Ei sunt cei care au iniţiativă, riscă, înfruntă eşecul, văd oportunităţi în crize, investesc în idei creative. Antreprenorii sunt cei care cu resurse limitate, pot dezvolta o comunitate. Din aceste motive, ne-am decis să convocăm tinerii cu spirit antreprenorial din oraşul nostru şi să înfiinţăm Clubul Antreprenorilor din Tîrgu Frumos.

Clubul Antreprenorilor din Tîrgu Frumos îşi propune să reunească tinerii din oraşul Tîrgu Frumos, ce doresc să iniţieze o afacere în judeţul Iaşi, pentru a discuta, a împărtăşi experienţe, a lucra împreună, pentru a se sprijini reciproc în iniţierea de afaceri şi a se dezvolta personal şi profesional. 


Primul eveniment va fi organizat pe data de duminică, 26 aprilie, la ora 13:00, la Casa de Cultură “Garabet Ibrăileanu” din Tîrgu Frumos. În cadrul acestui eveniment, ne vom cunoaşte şi vom proiecta activităţile pe termen scurt şi lung.


Pentru a participa, vă rugăm să completaţi acest chestionar: http://goo.gl/forms/S3okmkbc2v

 
Printre activităţile care vor fi propuse, enunţăm:


- ateliere: “Planul meu de afaceri” – să lucrăm împreună pentru a ne întocmi planurile de afaceri, “Finanţări europene” – să învăţăm să accesăm fonduri europene, “Business-test” – să testăm idei de afaceri.
- schimburi internaţionale cu alţi tineri antreprenori.
- seminar “Idei de afaceri pentru Tîrgu Frumos”. 


Clubul Antreprenorilor din Tîrgu Frumos face parte din proiectul „Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos” , implementat de Asociaţia SUPER TINERI (ASIRYS) şi finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org, precum şi adresa Fondului ONG: www.fondong.fdsc.ro.

Urmăritori

ASIRYS in Social Media

Ne-au citit....