ONU caută 17 lideri

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să devii reprezentant al Organizației Națiunilor Unite pentru promovarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă? Dacă da, ai între 18 și 30 de ani și ai făcut deja pași serioși în promovarea Obiectivelor, noi îți propunem să te înscrii în programul Young Leaders al ONU. Ai oportunitatea să faci parte din comunitatea globală a tinerilor implicați activ în proiecte menite să contribuie la o viață sustenabilă.

Programul Young Leaders propune cristalizarea eforturilor tinerilor ca tine într-o comunitate pentru a sprijini eforturile de implicare a noilor generații în realizarea ODD-urilor atât prin oportunități strategice cu ONU, cât și prin inițiativele, platformele și rețelele existente.

Așteptările din partea ONU de la tinerii acceptați în acest program sunt ca aceștia să sprijine în mod activ unul sau mai multe din următoarele obiective:

  • Susținerea și promovarea Obiectivelor, prin metode accesibile tuturor tinerilor din diferite contexte;
  • Promovarea unor modalități inovatoare de implicare a publicului în promovarea și realizarea Obiectivelor;
  • Construirea încrederii tinerilor care sprijină ONU și partenerii pentru momente și inițiative cheie legate de Obiective.
Dacă crezi că acest anunț corespunde priorităților tale sau dacă știi pe cineva care corespunde criteriilor, aplică și tu până pe 3 noiembrie 2017 la acest program aici, sau spune-le și prietenilor tăi. Mai multe detalii despre program aici.

Be the change and make a difference!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani