Recrutăm voluntari!

Dacă ai minim 16 ani şi vrei să încerci experienţa de voluntariat în SUPER TINERI, avem veşti bune! Recrutăm! Completează formularul de înscriere: https://forms.gle/WwjH7GHJWBER2edd8, până la data de 22 septembrie 2019!

Voluntarii înscrişi vor beneficia de un curs de introducere în voluntariat, vor fi sprijiniţi în realizarea unui plan de dezvoltare personală şi profesională, cei mai activi vor beneficia de diverse mobilităţi Erasmus+ de schimb de experienţă şi formare în diverse ţări europene. 



Care-i primul lucru ce îți vine în minte când auzi ASIRYS?
Pentru că am nevoie de niște ajutor, eu nu pot decide! Sunt atât de multe experiențe trăite de-a lungul anilor, atât de mulți oameni cu care am legat prietenii chiar și peste mărți și țări; și atât de multe amintiri care mai de care mai amuzante și mai năstrușnice... Cum să fie ușor să aleg doar un lucru?


Dacă vrei să descoperi și tu ce facem noi la centru, cât de frumos este să înveți într-un cadru non-formal și să ai super prieteni, atunci fă-ți curaj! Mie mi-a fost de ajuns să trimit un mesaj, că am și participat la o activitate, a doua zi.
Deci, ce te oprește? (Ioana Ursache)


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani