Apel selecţie participanţi mobilitate în Polonia

În perioada 23 februrie - 2 martie 2020, invităm 3 profesori sau lucrători de tineret activi să participe la seminarul finanţat de programul Erasmus+ "nEU – New Europe, New Challenges". Mobilitatea reprezintă o oportunitate de a împărtăşi informaţii şi bune practici despre cetăţenia activă la nivel european, fiind implicate 8 ţări, şi va contribui la dezvoltarea personală şi profesională a participanţilor. 

Mai multe detalii despre proiect, găsiţi în infopack-ul de mai jos. Toate costurile sunt acoperite de programul Erasmus+, transportul fiind rambursat în mobilitate, pe baza documentelor de călătorie. De asemenea, asociaţia noastră nu solicită niciun fel de taxe de la participanţii pe care îi trimite în mobilităţi. 

Pentru înscriere, vă rugăm să ne trimiteţi un email la adresa voluntarasirys@gmail.com, cu un articol despre ce reprezintă Europa şi cetăţenia activă în comunitatea dvs., ataşând o fotografie de la activităţile dvs. cu elevii/ beneficiarii/ grupurile cu care lucraţi. Termen limită 25.01.2020.  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani