Înscrie-te la Laboratoarele de Arte

În perioada iulie - septembrie 2020, vom oferi persoanelor interesate din Târgu Frumos și zonele limitrofe, posibilitatea de a participa la 4 laboratoare artistice: 

1. Laboratorul de film - facilitat de Hanul Choi (Coreea de Sud), cu sprijinul Biancăi Gavrilescu
2. Laboratorul de ceramică - facilitat de Deniz Ataman (Turcia), cu sprijinul Luciei Frumoasa și Monei Ursache
3. Laboratorul de fotografie - facilitat de Eliana Colzani (Italia), cu sprijinul Iuliei Bălașa
4. Laboratorul de muzică - facilitat de Omar Trillo (Peru), cu sprijinul Elenei Vintilă și Biancăi Rusu

În cadrul laboratoarelor se vor desfășura diverse activități și ateliere tematice, gratuite. Activitățile vor avea loc în fiecare săptămână,  la Centrul de Tineret ACT House și în studioul de ceramică. Programul va fi anunțat în fiecare zi de luni pentru săptămâna ce vine, prin email și pe paginile organizației.

Laboratoarele vor fi facilitate de voluntari internaționali, comunicarea fiind în limba engleză, însă vor exista și voluntari români care vor asigura traducerea atunci când va fi cazul. Laboratoarele sunt deschise pentru participanți care au minim 9 ani, ce vor fi departajați ulterior în grupe de lucru. Participanții minori vor avea nevoie de un acord parental. Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul de mai jos: Activitățile fac parte din proiectul Laboratorul de Arte II, finanțat de Programul Corpul European de Solidaritate, cu sprijinul Uniunii Europene. 

 


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani