Vrei BOX?Articolul nostru a avut impact... peste 1000 de vizitatori. Iar comentariile au fost pe măsură! 

Până acum poliţia nu a făcut nimic. Nici măcăr nu ştim cum îl chemă pe bătăuş. 

Dacă citiţi comentariile o să descoperiţi tot felul de atitudini, unele de-a dreptul şocante. Că ne luăm omor cu toţii, că Lore merita o corecţie, că ce dacă a bătut-o, nu e mare vrăjeală că omul are şcoala vieţii şi îşi permite să dea cu pumnii, că suntem disperaţi şi exagerăm. OARE??? Oricine poate trece prin asemenea necaz. Ce anume garantează că agresorul nu o să acţioneze din nou? Să stăm ca momâiile şi să aşteptăm să facă poliţia ceva? Mai e puţin şi dăm anunţ pe cablu... ceva de genu’: „Cine vrea să fie sac de box rog să iasă în club, sâmbătă seară ... O să fie la promoţii picioare în cap!” 

Frate, cum să accepţi aşa ceva!!! Să trăieşti cu frică şi să nu faci nimic?!! Avem tot respectul pentru etnia rommă. Cunoaştem multe fete de treabă pe acolo şi condamnăm discriminările făcute în comentarii! Şi la români sunt poame de astea, nu ne plângem! 

Toţi trebuie să fim în siguranţă. Ce naiba, suntem oameni nu animale! Avem creier, putem să discernem! Aceste fapte nu trebuie să se repete!!! Şi totuşi pe la toate colţutile auzim că dacă o pride pe victimă şi pe prietenii ei, îi taie, îi omoară că e în stare de orice! Poate să fie doar un armăsar scos din tânţar, dar poţi să rişti la câte belele lasate cu numeroase copci au fost în oraş?

Apelăm pe acestă cale la comunitatea rommă din Târgu Frumos şi la Poliţie. Avem nevoie de ajutorul dumneavostră ca să rezolvăm această problemă! Nu-l vrem pe agresor în puşcărie, dar vrem să suporte consecinţele faptelor sale şi să fim siguri că nu o să mai facă astfel de probleme semenilor săi!

Nu mai vrem VIOLENŢĂ! Să luptăm împreună pentru un oraş sigur!!! 

Tu te bagi sau te rişti în continuare să fii un potenţial sac de box pentru băieţii trecuţi prin viaţă?