Proiecte Erasmus

Resurse

Oportunităţi

Vorbe cu Tîrg

Un BAL de nota 10!

Sunday, October 5, 2008


E timpul să ne destindem! Şi cum a devenit deja obişnuiţă ca după orice eveniment sau proiect organizat de noi, tinerii ASIRIS, să vă oferim porţia de feedback, vă vom povesti cum a fost la BAL Mascat.

Chiar dacă a trecut o săptămână de la eveniment, zâmbim când ne amintim ce a ieşit: un PARTY în adevăratul sens al cuvântului! Cei care au fost prezenţi ştiu ce vreau să spun.

Am fost foarte impresionaţi de măşti. Nu ne aşteptam ca tinerii să vină atât de bine deghizaţi. Ne-am bucurat de prezenţa unei game variate de personaje: prinţese, piraţi, Zorro, Michael Jackson, Xena, iepuraşi, pisicuţe, vampiri, etc. A venit foarte multă lume, iar ringul de dans a fost full toată noaptea!

Mai jos puteţi vedea un filmuleţ care deşi nu e prea bine realizat (e făcut cu telefonul), vă va oferi imaginea unei atmosfere incendiare!


O altă surpriză a serii ne-a fost oferită de dl Liviu Bulgaru, director adjunct la OJPDRP Iaşi. Mai exact a sponsorizat evenimentul cu suma de 400 lei. Super tare! Vă mulţumim!!! Cu banii am premiat cei mai bine costumaţi invitaţi şi am oferit băuturi gratuite tinerilor deghizaţi. Dl Liviu Bulgaru este o persoană care susţine iniţiativele tinerilor şi cu siguranţă o să-l invităm şi la alte evenimente.

Totuşi să trecem la poze. Enjoy!
3 comments:

Anonymous said...

a fost MONDIAL:)))...oriqm nu ne asteptam sa iasa asa de bine...totul a fost perfect:X:X

October 5, 2008 at 11:46 PM
Anonymous said...

ce dragutze sunt pozeleeeeeee:X:X:X

October 6, 2008 at 3:01 PM
Anonymous said...

ma bucur sa vad ca si in tg frumos se mai gandeste cineva si la tineri.Felicitari si sa continuati tot asa.Nimic din ceea ce faceti nu e in zadar.

October 7, 2008 at 3:27 PM