Proiecte Erasmus

Resurse

Oportunităţi

Vorbe cu Tîrg

Ştim să ne distrăm

Tuesday, October 7, 2008


Sunt gata afişele? Toată lumea şi-a luat masca? Încă mai trebuie să amenajăm sala. Cristi, dar tu nu te costumezi? Unde e creionul dermatograf negru? Ajută-mă să mă machiez. Bluza asta combinată cu machiajul ăsta... chiar m-am deghizat reuşit, nu? Ai văzut cumva bandă adezivă? 
-->

Au venit nişte fete. Repede, pune-le şiret verde sau roşu. Verde? Pentru cei "disponibili", normal!! 

Mi se pare mie sau sală se aglomerează ameţitor de repede? Ce de costume. Prinţese, piraţi, contesa Dracula, uite şi un clovn, skater boy, fluturaşi, zâne, ba cred că l-am văzut şi pe Charlie Chaplin. Harta lumii s-a strâns într-o încăpere. Sunt aproape sigură că am trecut pe lângă o gheişă şi am stat de vorbă şi cu Ion a lui Liviu Rebreanu. Mihai, tu nu ai mască? Se rezolvă cu puţin fard. O Doamne! Ăla e un băiat îmbrăcat cu haine de fată?! Tipul cu halatul de baie şi ochelarii şi prietenii lui au strâns multe priviri. Au avut o idee haioasă. Câtă lume pe ringul de dans! Şi încă mai apar. Suntem aici să ne distrăm! 
În sfârşit s-a gândit cineva să organizeze ceva inedit. Ăsta e BAL MASCAT! Fără mască nu intri. 


***

Ce e drept, balul mascat a fost acum mai bine de o săptămână, dar agitaţia din seara aceea mi-o amintesc perfect. Şi distracţia a fost peste aşteptări. Multă originalitate şi chef de a se simţi bine. Asta am văzut eu la cei care au luat parte la "eveniment". Adevărul e că suntem înconjuraţi de tineri care simt nevoia să aibă parte de altceva decât o sâmbătă obişnuită la discotecă, care au nevoie de idei noi! Partea bună: asta vrem şi noi! Să organizăm cele mai tari petreceri la noi acasă, în Târgu Frumos.

To be continued..

[Uanna]

4 comments:

Anonymous said...

fiti seriosi ma....asta nu s-a chemat bal mascat....a intrat care si cum a vrut....trebuie gasita o locatie mai buna unde sa nu stie tot orasul...in mnare parte o iesit ceva ceva....dar mai trebuia lucrat foarte mult!!!!

October 8, 2008 at 12:31 PM
Anonymous said...

nu din cauza noastra a intrat care sh cum a vrut :)).k noi am fi vrut sa fie O PETRECERE PRIVATA..dar nah..locatia.
:))
data viitoare o sa ne straduim mai mult.

October 8, 2008 at 12:56 PM
Anonymous said...

Da' suntem seriosi...maaaaa! Inteleg ca e usor sa critici!

Din punctul meu de vedere a fost o petrecere f reusita. 80 % din persoanele care au intrat s-au deghizat. Iar ce a fost cel mai bine e ca nu s-au iscat scandaluri sau violente. Asta arata ca se poate indiferent de prestigiul (ce-i drept meritat!!!) al locatiei!

Totusi data viitoare vom schimba locul!

Dar am o curiozitate: care sunt acele persoane pe care nu ai fi vrut sa le vezi acolo?

October 8, 2008 at 2:05 PM
Anonymous said...

persoanele fara invitatie....

October 10, 2008 at 11:59 PM