Proiecte Erasmus

Resurse

Oportunităţi

Vorbe cu Tîrg

Sugestiv Reprezentate De Băştinaşi

Tuesday, January 27, 2009Mulţi atribuie conceptului de "a dărui" un înţeles eronat, nu înseamnă să-i oferi pumni şi picioare unei persoane neajutorate, cum mulţi îşi închipuie. Când o hârtie se agită pe jos, vrea de fapt să fie ridicată, nu să-i aduceţi noi prieteni. Nu ştiu dacă din cauză că sunteţi miopi, nu obervaţi lipsa de „benăre ataşate de capul persoanelor de altă culoare decât a noastră, care să instige la violenţă. Iar persoana care face „joking” nu se aşteaptă să-i fie ţinută evidenţa paşilor. Poate, spre deosebire de alţii, ea nu se laudă că ştie să numere până la trei.

Dezaxările sociale de acest gen au dus la apariţia ONG-urilor, Organizaţii Non Guvernamentale sau instituţii care lucrează independent faţă de guvern, dispuse să ofere sprijin unei anumite categorii sociale sau minorităţilor, să ocrotească anumite cadre naturale, vieţuitoare sau să protejeze anumite resurse energetice sau pur şi simplu să servescă un scop necesar comunităţii.


Vă anunţ că avem şi noi ONG-urile noastre locale, sugestiv reprezentate de băştinaşi.


C.A.L - nu face referire la nici un mamifer patruped, ci sunt iniţialele Cioflingarilor Agresivi în Libertate. Asociaţie înfiinţată sub patronajul delicvenţilor juvenili muritori de foame şi cu nesimţire în pumni, cu neuroni pe cale de dispariţie şi chef permanent de a strica buna dispoziţie a celor din jur. Dacă sunteţi abordaţi de astfel de persoane folosiţi cu încredere pistolul cu şocuri electrice sau spray-ul paralizant.P & CA - Piţi şi Cocalari Activi au ca doctrină exprimarea cât mai dezinvoltă a fiţelor din dotare şi prezumtivului vedetism, răspândirea bârfelor şi fluturarea bunurilor materiale prin faţa localnicilor plictisiţi de viaţă şi indiferenţi la glumă de proastă calitate. Au ca principiu de viaţă asortarea Hermesului (de altfel imitaţie) cu cizmuliţele marca "Mall" şi eliminarea materiei cenuşii din garderobă, „fată... nu se mai poartă”...


M.I.M - Mimoze Imitând Mironosiţe, poate aţi întâlnit categoria, fuste până în pământ şi minte scurtă, atitudine de Agapia, dar intrigi la greu. E ceea ce s-ar putea rezuma la "mâţa blândă zgârâie rău" sau o nouă variantă a " Cuminţeniei Pământului". Au ca principal scop etalarea unor rezultate excesiv umflate pentru a da bine în faţa adulţilor, cât şi afişarea vădită a unei inteligenţe artificiale. Cei prinşi pot fi pedepsiţi cu eticheta de fals şi uz de fals.P.S. Numele ONG-urilor precum şi descrierea se aplică persoanelor care se identifică situaţiilor şi nu voieşte a leza sau complimenta indivizi în cauză.


Articolul se doreşte a fi o invitaţie sinceră pentru tinerii care vor mai mult de la ei, vor să schimbe ceva în oraşul „târgoveţilor frumoşi", invitaţie în ceea ce-ar reprezenta Organizaţia ASIRYS, care a luat fiinţă în vara anului trecut şi este iniţiativa unor tineri devotaţi şi cu iniţiativă. Pentru informaţii suplimentare apelaţi cu încredere persoana de contact, Mihaela Diana Podariu (id/mail de contact: mihaeladianap@yahoo.com sau supertineri@yahoo.com).


scris de Shadi S

3 comments:

Lucian Alex said...

imi place...foarte incisiv stilul, agresiv as putea spune...dar imi place foarte mult...

January 28, 2009 at 12:54 PM
Anonymous said...

am uitat...cine se afla sub acest pseudonim?? poti sa trimiti raspunsul pe pm!!

January 28, 2009 at 12:56 PM
Anonymous said...

Buna, sunt Shadi Sophia, cea care a scris articolele, ma astept la reacti pozitive cat si negative, ambele sunt primite cu placere daca sunt constructive, puteti lasa offline-uri sau intrebari pe adresa:shadisophia(@yahoo.com) si de mi va fi in putinta voi raspunde la ele. Sa traiti frumos si sa zambiti zilnic

January 29, 2009 at 11:52 PM