„Uau... chiar s-a terminat?”

După un aşa weekend mă uit în urmă şi-mi spun: „Uau... chiar s-a terminat?”. Au fost 3 zile cu bune şi rele. Important e că am învăţat enorm. Prima zi, dedicată dansului, a fost cea mai de succes seară. Păcat că am reuşit să strângem numai 700 lei, deşi sala era full. Au intrat foarte mulţi pe geam sau „buluc” făcându-se că uită să plătească. E şi greşeala noastră că nu am pus un „terminator” la uşă, dar data viitoare o să ştim ce-i de făcut.

Le mulţumesc celor care şi-au cumpărat bilet, contribuţia voastră va ajuta comunitatea să ducă o viaţă mai activă!


Seara sporturilor a fost foarte frumoasă, dar cu public puţin. Asta demonstrează că sportul nu e încă o „modă” şi mai avem de lucrat la acest capitol. Muzica a atras mai mult tineret, s-a cîntat live şi din punct de vedere organizatoric, s-a observat experienţa acumulată în zilele anterioare.

A fost un eveniment care pe lângă scopul de a pune talentul tinerilor în valoare şi a strânge fonduri pentru un teren de sport, m-a ajutat să identific potenţialii voluntari. Sunt mulţi tineri talentaţi, care merită să-i implicăm în proiecte interesante. Şi-i vom atrage în echipa noastră cu siguranţă!


Sunt şi mulţi tineri lipsiţi de bun-simţ. Tineri care atunci când trebuie să fie linişte, comentează „jegos”, care stau cu picioarele cocoţate pe scaune, care scuipă şi fumează într-o sală destinată culturii, care vor să pară „inteligenţi” şi „şmecheri” printr-un comportament gen: „sărit geamul de la baie ca să nu plătesc”, „rupt scaune că doar nu-s a mele”, „ comentarii de borfaş înbâcsit”, etc. Sper că vor citi aceste rânduri şi îşi vor schimba comportamentul. Pe viitor vom încerca să evităm astfel de neplăceri şi cel mai indicat e să nu-i mai avem în săli. Astfel că, următoarele evenimente vor fi private, destinate doar unui anumit public bine selectat.


Lăsând la o parte comportamentul celor 4 % de indivizi dubioşi prezenţi în sală, SHOW YOUR TALENT a fost un succes. Am văzut tineri care dansează foarte bine, i-am avut alături pe cei din The NEXT Effect, trupa locală Double C a arătat că ştie să se mişte bine, la fel şi trupele de la Şcoala Garabet Ibrăileanu. Am admirat demonstraţii din sport: volei, handbal, aerobic, tae kwan do şi am vorbit de un nou proiect: o tabără de dans şi sport! S-a cîntat live: trupa AiR, Mc HGM, Laura, Cosa Nostra – au impresionat publicul prin voce. Faptul că tinerii s-au mobilizat, că au participat, că s-au manifestat, e cel mai bun spectacol! Şi.... mai vrem!


Ok. Cam acesta e feedback-ul evenimentului SHOW YOUR TALENT. Vreau să le mulţumesc celor care m-au ajutat să duc evenimentul la bun sfârşit: Andreea M., Andrei Jipa, Arina, Dumi, Ionela, Mihai, fetelor de la volei - Adela, Emilia, Gena, Loredana, Mariana, Mădălina, Simona; şi tuturor invitaţilor care şi-au demonstrat talentul. Fără voi nimic nu ar fi fost posibil!

Vă mulţumesc şi vouă celor care citiţi aceste rânduri şi ne vedem în umătorul proiect.


Mihaela Diana Podariu (Miha)