Proiecte Erasmus

Resurse

Oportunităţi

Vorbe cu Tîrg

Super tânăr?

Wednesday, March 18, 2009

Aţi auzit de termenul ONG? Poate că da, poate că nu, dar eu tot o să vă spun ce înseamnă! ONG e un acronim după „Organizaţie Non-Guvernamentală”. Sună pompos, dar nu e nimic complicat. ONG-ul funcţionează ca o firmă, numai că e non-profit şi activităţile pe care le întreprinde sunt în folosul comunităţii sau a grupului ţintă căruia i se adresează.

În Târgu Frumos nu au existat ONG-uri active... Şi când spun asta, mă refer la proiecte implementate, cu vizibilitate în comunitate, nu doar pe hârtii. Spun că nu au existat, deoarece consider că acum Asociaţia SUPER TINERI din Târgu Frumos se manifestă! O demonstrează proiectele derulate încă din vară, când asociaţia nici nu era constituită juridic.Acum, da.... avem şi acte! Nu că ar fi capital să ai acte, dar ajută într-un fel sau altul. 

Asociaţia SUPER TINERI (ASIRYS) – SUPER e pentru că atunci când ni se întâmplă ceva bun, spunem că e super! Tineri pentru că ne adresăm tinerilor şi vrem în asociaţie şi în comunitate nişte tineri super! A fi un tânăr super presupune să iei atitudine, să fii solidar, să te implici, să fii responsabil, să ai mereu un spirit tânăr, pentru că toate astea te vor conduce încet, dar sigur spre succes. Acestea sunt valorile pe care le promovăm şi tot de aici am creat şi un acronim pentru ca numele asociaţiei să fie uşor de reţinut. Aşadar, ASIRYS vine de la Atitudine, Solidaritate, Implicare, Responsabilitate, Youth (tinereţe) şi Succes.

2 comments:

Anonymous said...

gata? e oficial? bravo!!! meriti felicitari miha pentru daruirea ta!! bravo inca o data!!! din cate am observat s-a marit echipa..e de laudat asta.. ma ofer sa ajut cand mai ajung prin oras...oricum tine-o tot asa si sa auzim numai de bine, si de proiecte mai mari ca se poate acum ca exista juridic Asirys!!!

March 20, 2009 at 10:18 PM
Anonymous said...

Merci Alex! Vara asta o sa fie si mai interesanta decat celelalte. Si sigur o sa fii si tu in proiecte... mai ales ca vara trecuta ai demonstrat ca esti specialist in fundraising!

March 20, 2009 at 10:55 PM