Coţcarul Ofticos

În unul din articolele noastre un individ anonim a lăsat un mesaj obscen, piperat bineînţeles cu multe greşeli gramaticale, prin care vroia să transmită că ne pierdem timpul, că virusăm netul cu proiectele noastre, etc. O las pe Shadi, omul critic din redacţie, să-i dea o replică care "e cu dedicaţie pentru toţi cocalarii supăraţi pe viaţă". În speranţa că vă veţi schimba în bine...

"Vorbeam într-un text anterior despre inechitabila ierarhie adânc înţelenită în subzistenţa orăşelului nostru. Pentru a nu o face pe Doamna Cocoţată pe umeri soţului să se simtă ultima verigă a lanţului nostru trofic de valori o să-l punem în coada listei pe Coţcarul Ofticos, primată din specia Schizofrenicus Irritatus Vulgarus, potaie supărată veşnic pe cei ce au cutezanţa de a-l sfida vorbind frumos, se manifestă zgomotos prin onomatopee şi injurii, se simte mai tot timpul complexat de oricine are un IQ mai mare de 70. Ofensiv, lasă comentarii în care un cuvânt din trei se repetă, cuvânt de maxim 4 litere pentru a se putea ajuta de mimică, fapt ce demonstrează că lexicul nu-i tocmai cel mai bun prieten al său.

Antisocial în afara haitei, cu un caracter distructiv, o personalitate de doi lei şi un tupeu nejustificat, vânează în special oamenii puternici care îl intimidează, încercând până şi imposibilul pentru ca cel vizat să-şi piardă încrederea în sine. Deşi afişează adesea o mască dominantă şi superioară, autosugestia nu funcţionează decât în minusculul său creier.

Last news for you: marasmul în care trăieşti tu nu ne priveşte pe noi, bullshit-ul ţi se potriveşte aşa că poţi să-l păstrezi pentru tine. Iar replicile tale agramate şi nimicul care te caracterizează ne-a impulsionat pentru a crea un oraş mai bun în care paraziţi ca tine îşi fac bagajele şi pleacă.

P.S: Mulţumim celor de la radio guerilla că ne-au înveselit ziua şi inspiraţia cu minunata campanie împotriva mitocăniei."