Coţcarul Ofticos

În unul din articolele noastre un individ anonim a lăsat un mesaj obscen, piperat bineînţeles cu multe greşeli gramaticale, prin care vroia să transmită că ne pierdem timpul, că virusăm netul cu proiectele noastre, etc. O las pe Shadi, omul critic din redacţie, să-i dea o replică care "e cu dedicaţie pentru toţi cocalarii supăraţi pe viaţă". În speranţa că vă veţi schimba în bine...

"Vorbeam într-un text anterior despre inechitabila ierarhie adânc înţelenită în subzistenţa orăşelului nostru. Pentru a nu o face pe Doamna Cocoţată pe umeri soţului să se simtă ultima verigă a lanţului nostru trofic de valori o să-l punem în coada listei pe Coţcarul Ofticos, primată din specia Schizofrenicus Irritatus Vulgarus, potaie supărată veşnic pe cei ce au cutezanţa de a-l sfida vorbind frumos, se manifestă zgomotos prin onomatopee şi injurii, se simte mai tot timpul complexat de oricine are un IQ mai mare de 70. Ofensiv, lasă comentarii în care un cuvânt din trei se repetă, cuvânt de maxim 4 litere pentru a se putea ajuta de mimică, fapt ce demonstrează că lexicul nu-i tocmai cel mai bun prieten al său.

Antisocial în afara haitei, cu un caracter distructiv, o personalitate de doi lei şi un tupeu nejustificat, vânează în special oamenii puternici care îl intimidează, încercând până şi imposibilul pentru ca cel vizat să-şi piardă încrederea în sine. Deşi afişează adesea o mască dominantă şi superioară, autosugestia nu funcţionează decât în minusculul său creier.

Last news for you: marasmul în care trăieşti tu nu ne priveşte pe noi, bullshit-ul ţi se potriveşte aşa că poţi să-l păstrezi pentru tine. Iar replicile tale agramate şi nimicul care te caracterizează ne-a impulsionat pentru a crea un oraş mai bun în care paraziţi ca tine îşi fac bagajele şi pleacă.

P.S: Mulţumim celor de la radio guerilla că ne-au înveselit ziua şi inspiraţia cu minunata campanie împotriva mitocăniei."


Comentarii

Anonim a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Miha a spus…
Frustrat... rau. Ha ha ha
Anonim a spus…
da pentru ce stergi comentariile:))))???.....dak ziceam la adresa altcuiva nu le stergeai.....dupa cum spuneam"maturizeaza-te"
ASiRYS a spus…
Toate comentariile care contin cuvinte obscene sau ofensatoare la adresa unei persoane vor fi sterse. Asociatia ASIRYS promoveaza valori precum bunul simt, atitudinea, solidaritatea, implicarea, responsabilitatea... E o regula a acestui blog.
Miha a spus…
Normal ca vor fi sterse comentariile care nu se pot numi de fapt comentarii, ci pareri neargumentate si vulgare ale unui frustrat. Te simti cumva complexat de ceva? M-am legat eu de viata ta personala? E treaba mea care sunt prioritatile mele in viata! Faptul ca vreau sa schimb ceva in comunitate, ca scriu proiecte, ca imi doresc sa traiesc intr-un oras mai bun si mai frumos... tine de felul meu de a fi si cred ca sunt mai matura decat tine din multe puncte de vedere.

Cred ca ne cunoastem pentru ca prea esti inversunat si probabil ranchiuna asta pe care o ai fata de mine porneste de la ceva personal.

Daca vrei sa spui ceva, invata sa te exprimi coerent si inceteaza sa mai fii un "cocalar" pentru ca prin felul in care scrii asta demonstrezi.

Hai spune... ce te face sa fii atat de suparat pe mine?

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani