Ăsta da caracter!

Scriu de un timp pe blog şi nu mi-a trecut o secundă prin cap să ridic pretenţii, să cer favoruri sau să emit păreri discriminatorii, se pare că reuşesc s-o facă cei care habar n-au ce înseamnă voluntariat, care nu ştiu să citească criteriile pe baza cărora s-a făcut selecţia, care n-au mai mult de 20 de ani dar deja vorbesc din punctul de vedere al unor oameni decrepiţi cu concepţii din perioada comunistă. Nu ştiam că e musai să fie doar persoane de 20-22 de ani maxim, cupluri în devenire, cu hormoni întinşi la maxim, eventual fetele să aibă 90/60/90, 1,70-75, blonde şi dacă nu se cere prea mult uşor de prostit...

Ploaia de pietre pe care aţi aruncat-o în Mihaela nu v-a rănit mânuţele, nu v-a lezat sentimentele, nu v-a atins orgoliile, de fapt sunteţi mai mândri ca oricând, aţi lovit în singurul om căruia chiar îi pasă şi care se luptă să producă o schimbare în mentalităţi. Nu aţi menţionat nimic despre scopul taberei, concepeţi zilnic planuri să-l distrugeţi, dar n-aţi fost capabili să emiteţi păreri constructive, vă rog nu ne jigniţi considerându-vă formatori de opinii, nu puteţi să vă exprimaţi părerile pe faţă dar o faceţi cu brio pe o băncuţă în parc la o bârfă între prieteni, ăsta da caracter...

Un sfat pentru cei supăraţi că n-au fost aleşi, altă dată mai multă atenţie când completaţi formulare ce vor fi citite de o persoană avizată, tăiatul frunzei la câini nu e o pasiune relevantă, iar expectanţele pot depăşi distracţiile individuale, câtă vreme eşti cu un grup.

Cred că surpriza va veni din partea "copchilelor" care vor trata problema cu seriozitate, care sunt destul de inocente încât să ignore răutăţile şi destul de capabile să se exprime.

Baftă multă gaşcă, have fun!!!

By Shadi S.

Comentarii

uana a spus…
exagerezi .
M a spus…
Adevarul e ca e dur... dar stii cum e... poate are cineva de invatat ceva din acest articol. Desi partea legata de mine consider ca nu e atat de importanta, iar tot ce fac e pentru ca vreau. Plus ca eu nu cred ca oamenii care citesc acest blog au caractere "infecte". Totusi am decis sa-l publicam pentru ca Shadi e omul critic si membru activ al acestui blog... iar eu am tot respectul pentru tot ce scrie.
malay a spus…
bai voi nu va potolitzi..ce tot va legatzi de mine?terminati-o dracului odata...am tacut am inghitit da gata..suntetzi voi perfectzi iar pe tine te cheama shadi esti un fel de critic si ma critici pe mine..va rog incheatzi cu cacaturile astea k incep si eu sa imi dau drumu la gura..
malay a spus…
si inca ceva ai tu caracter. ia incearca si ia-ti o viatza reala scriitoareo..te rog Te-am pupat din fatza calculatorului pissy!:*:*
Anonim a spus…
in fata pc toti vad lucrurile roz dar pana la urma le lipseste scoala vieti.....
Anonim a spus…
Are dreptate Shadi..iar daca tu malay te simti nu avem ce face..tu ai inceput cu "cacaturile astea"!!!!
shadisophia a spus…
Textul este adresat celor ce se simt...nu mă aşteptam să se imbulzească atâţia ofensaţi fără a fi numiţi... si da mălay eu am caracter şi spre deosebire de tine am şi viaţă personală, una care nu te priveşte, slavă Domnului nu te include şi sper pe viitor să nu se intersecteze cu a ta, nu mă intimidezi, nu mă interesezi, nu mă adresam ţie, ai picat fix ca musca...,uanei-poate exagerez, e modul meu de a vedea lucrurile, din fericire gama mea cromatică a depăşit de la 2 ani culoarea roz, eu nu critic, emit păreri, cui nu-i convine să nu citească...iar cine citeşte să fie pe subiect
shadisophia a spus…
uitasem...să trăiţi frumos şi să zâmbiţi zilnic.
malay a spus…
eu nu am viatza personala..ai prieteni?sau doar te ascunzi in spatele unui nume sa pari cineva? stii sa scrii felicitarile mele,dar d ce te legi d mine daca nici macar nu ma cunosti?fa-ma si pe mn te rog sa ma iau de viata ta..sau eventual zi-mi numele tau chiar sunt curios. Iar textul tau nu te scoate este cu directie spre mn!Nu am avut absolut nimic cu tine de ce vrei sa vorbesc aiurea?
malay a spus…
si de ce comentati cu anonim?ca nu va inteleg asa puteam scrie si eu anonim si va puteam zice orice..so dak mai comentatzi pls numele..
shadisophia a spus…
Nu reuşesc se pare să comunic eficient, omule ţi-am mai explicat, habar n-am cine eşti, nu am absolut nimic cu tine, curiozităţile tale nu mă privesc şi nu ţi-ai găsit omul pe care să-l intimidezi, mă adresam strict membrilor care şi-au exprimat nemulţumirile pe o băncuţă dar n-au reuşit se pare să vorbească când s-a organizat întâlnirea, din câte îmi pot da seama, tu nu eşti membru, nu ai fost la întrunire, atunci care este problema ta?
Anonim a spus…
sunt Andrea M.....si vreau sa va spun ca a fost ce mai tare tabara....va iubesc Matrafoxatilor>:D<

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani