Dansul şi prietenia

Câţi dintre noi pot asocia dansul cu prietenia, câţi pot vedea dincolo de o tabără gratis un prilej de a cunoaşte oameni noi, de a crea legături durabile şi de a concepe planuri filantropice indiferent cât de fanteziste ar părea la prima vedere? Câţi îşi pun întrebarea dacă merită să participe la un proiect pentru care alţii au muncit săptămâni întregi şi câţi cu un zâmbet pusilanim o fac din complezenţă sau că alergatul după găurile colacilor din coada câinilor nu le mai suscită interesul?

Poţi oare raţionaliza că această tabără nici măcar nu se referă la tine, ci strigă în glas obştesc: "Toţi"?! Poţi să te implici din perspectiva unei persoane altruiste? Nu sunt raţionamente apodictice, nici măcar invitaţii inepte, sunt provocări emise de o mână de tineri ale căror pasiuni nu se limitează la a tăia frunze la câini sau a chinui câteva ore într-un bar, o sticlă de bere. Ei sunt cei care merg prin cluburi pentru fervoarea ce-o simt în fiecare vibraţie şi-o trăiesc cu fiecare melodie, nu pentru a lua parte la viermuiala socializată de dragul trendului. Al căror bun simţ nu le permite să vorbească vulgar şi a căror educaţie nu este pur teoretică. Tabăra "Dansez cu implicare" a fost concepută şi se adresează acestei categorii de tineri. Meriţi să participi?

by Shadi S.

Comentarii

Anonim a spus…
pun pariu ca pot sa va spun care sunt cei care vor merge fara ca macar sa vad acele cereri. dar toata chestia e ca nu ma intereseaza:))))))))))))))
Mihaela P a spus…
O sa mearga cei care sunt pasionati de dans, care s-au mai implicat in activitati voluntare, care au completat toate sectiunile formularului coerent si cei care isi asuma responsabilitatea de a se implica si dupa tabara in activitatile proiectului.

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani