Se va vorbi mult timp...

Balul Mesagerilor a fost unul dintre cele mai reușite evenimente de până acum. Cu un program complex, condimentat cu entuziasm și emoții, tinerii mesageri, și în special candidatele pe postul de MISS Mesager, și-au etalat calitățile.

Au dansat trupele Underground și Romanos Uno, din Târgu Frumos, Hands Up din Lețcani și bineîntețes, trupele de mesageri.

Spectatorii au putut vedea prezentări, probe haioase, precum dansuri cu măturoiul, s-a ascultat muzică live, iar în final s-au anunțat finaliștii pentru tabăra de la Sulina. Pe podiumul Miss Mesager au urcat Mădălina Crețu, Anca Gherasim și Paula Stamate. Felicitări tuturor participantelor, v-ați descurcat foarte bine!

Sunt câțiva mesageri care deși s-au implicat, nu au putut merge în tabără din diverse motive. Aceștia sunt: Georgiana Acasandrei, Iulian Buruiană, Diana Ion, Ionela Ciubotariu, Roxana Cărbune, Larisa Ion și Aurel Ion. Vă mulțumim din toată inima pentru implicare și meritați aplauzele noastre!

Mesagerii care vor merge la Sulina sunt:

 1. Ciobanu Ionela
 2. Ciubotaru Anca
 3. Gherasim Anca
 4. Crețu Andreea
 5. Hurja Mădălina
 6. Mutihac Iulia
 7. Gogan Georgiana
 8. Moldovanu Marinela
 9. Crețu Alexandra
 10. Chircea Adina
 11. Joldescu Mihaela
 12. Crețu Mădălina
 13. Dănescu Dana
 14. Bulache Victoria
 15. Ion Cezar
 16. Enea Mădălina
 17. Chiriac Cornelia
 18. Sfecleș Corina
 19. Blaga Loredana
 20. Hurja Diana
 21. Butnaru Denisa
 22. Mihai Andreea
 23. Stamate Paula
 24. Florea Claudiu
 25. Anton Adnana

După cum observați am suplimentat cu 4 locuri tabăra de la Sulina, iar pe lângă vom avea și un fotograf profesionist, în persoana lui Lucian Spătariu, plus cei 2 coordonatori de la ASIRYS, 4 de la Gipsy Eye și trupa Gipsy Eye.


Mulțumim tuturor voluntarilor care s-au implicat în proiect. Ne așteaptă o nouă experiență despre care se va vorbi mult timp!

DAR de pe 1 iulie....

un NOU PROIECT....

ȘCOALA NONFORMALĂ DE ANTREPRENORI SOCIALI

Comentarii

Dana D a spus…
a fost super tare,nu ma asteptam sa iasa asa bine,a fost mega,extra,tare. felicitari tuturor poop si ne vedem la mare:*
Cornelia a spus…
Acest proiect " MESAGERI IMPOTRIVA DISCRIMINARII " m a invat sa nu fac diferenta dintre rromi lipovani si romani....mi au placut foarte mult jocurile pe care le faceam impreuna...si mai ales mi a facut mare placere sa partcip la "Balul Mseagerilor" cu totusi ca nu am castigat...am invatat sa am mai multa incredere in mine si in ceea ce fac.Acest proiect a fost o experinta de neuitat deoarece mi am facut prieteni noi, am invatat pasi de dans din etnia rroma lipoveneasca si romana...:)

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani