Se va vorbi mult timp...

Balul Mesagerilor a fost unul dintre cele mai reușite evenimente de până acum. Cu un program complex, condimentat cu entuziasm și emoții, tinerii mesageri, și în special candidatele pe postul de MISS Mesager, și-au etalat calitățile.

Au dansat trupele Underground și Romanos Uno, din Târgu Frumos, Hands Up din Lețcani și bineîntețes, trupele de mesageri.

Spectatorii au putut vedea prezentări, probe haioase, precum dansuri cu măturoiul, s-a ascultat muzică live, iar în final s-au anunțat finaliștii pentru tabăra de la Sulina. Pe podiumul Miss Mesager au urcat Mădălina Crețu, Anca Gherasim și Paula Stamate. Felicitări tuturor participantelor, v-ați descurcat foarte bine!

Sunt câțiva mesageri care deși s-au implicat, nu au putut merge în tabără din diverse motive. Aceștia sunt: Georgiana Acasandrei, Iulian Buruiană, Diana Ion, Ionela Ciubotariu, Roxana Cărbune, Larisa Ion și Aurel Ion. Vă mulțumim din toată inima pentru implicare și meritați aplauzele noastre!

Mesagerii care vor merge la Sulina sunt:

  1. Ciobanu Ionela
  2. Ciubotaru Anca
  3. Gherasim Anca
  4. Crețu Andreea
  5. Hurja Mădălina
  6. Mutihac Iulia
  7. Gogan Georgiana
  8. Moldovanu Marinela
  9. Crețu Alexandra
  10. Chircea Adina
  11. Joldescu Mihaela
  12. Crețu Mădălina
  13. Dănescu Dana
  14. Bulache Victoria
  15. Ion Cezar
  16. Enea Mădălina
  17. Chiriac Cornelia
  18. Sfecleș Corina
  19. Blaga Loredana
  20. Hurja Diana
  21. Butnaru Denisa
  22. Mihai Andreea
  23. Stamate Paula
  24. Florea Claudiu
  25. Anton Adnana

După cum observați am suplimentat cu 4 locuri tabăra de la Sulina, iar pe lângă vom avea și un fotograf profesionist, în persoana lui Lucian Spătariu, plus cei 2 coordonatori de la ASIRYS, 4 de la Gipsy Eye și trupa Gipsy Eye.


Mulțumim tuturor voluntarilor care s-au implicat în proiect. Ne așteaptă o nouă experiență despre care se va vorbi mult timp!

DAR de pe 1 iulie....

un NOU PROIECT....

ȘCOALA NONFORMALĂ DE ANTREPRENORI SOCIALI

Comentarii

Dana D a spus…
a fost super tare,nu ma asteptam sa iasa asa bine,a fost mega,extra,tare. felicitari tuturor poop si ne vedem la mare:*
Cornelia a spus…
Acest proiect " MESAGERI IMPOTRIVA DISCRIMINARII " m a invat sa nu fac diferenta dintre rromi lipovani si romani....mi au placut foarte mult jocurile pe care le faceam impreuna...si mai ales mi a facut mare placere sa partcip la "Balul Mseagerilor" cu totusi ca nu am castigat...am invatat sa am mai multa incredere in mine si in ceea ce fac.Acest proiect a fost o experinta de neuitat deoarece mi am facut prieteni noi, am invatat pasi de dans din etnia rroma lipoveneasca si romana...:)

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani