Experienţa neolitică sau Cucuteni party!

Cum a fost?

Expediaţi în Cucuteni, la poalele muntelui, obligaţi să facem focul cu pietre şi să stăm în ploaie [ha ha ha, aţi vrea voi... dar nu se va întâmpla niciodată!]

Cum a fost cu adevărat?

Super frate! Distracţie pe pâine şi amuzament fără muştar.
Păi... hai să încep cu începutul...

Ne întâlnim sâmbătă în data de "nu cunosc că i s-a luat numărul, da’ nu e la mine", pe la ora 16:00, îmbarcăm bagajele şi pornim (unii mai harnici pe jos, alţii mai... cu maşina). Cam trei ore le-a luat tinerilor noştri să ajungă la Cucuteni, trei ore şi numai trei.

Dar după trei ore iată-ne Doamne la Cucuteni..."mituind" paznicul de la... şi cu... (asta numai noi ştim:))) să ne dea o ţâră de curent şi când "mita" e ce e... nici nu se mai pune problema.

Câţi eram?

Da’ cine mai ştie... cine a putut să ne mai numere... sincer eu am pierdut numărătoarea pe la 70, dar cu siguranţă eram mai mulţi.

Ne scoatem păturicile şi le întindem, ne chinuim un pic să amplasăm corturile, strângem câteva vreascuri şi apoi... ne echipăm cu tricourile albe şi începem sesiunea foto. He he he acum Danuţu să te ţii bine... căci după cum ai aflat şi tu aseară nu-i uşor să "conduci" 70 de oameni... dar uite-l că reuşeşte şi ne împarte cam aşa: cinci persoane la "A", patru la "S", trei la "I", şase la "R", trei la "Y" şi cinci la "S".

Ce a ieşit?? "ASIRYS" desigur... dar staţi... staţi puţin.. parcă mai e ceva... chiar mai e ceva... Dar ce??... aaaa... S.O.S. Dar de ce S.O.S?! Ehe he dragii mei, asta e altă poveste pe care o să o aflaţi la timpul potrivit!

Acum să revenim la tinerii noştri! Câţi am numărat până la urmă? A da... 50... +"pozarii" + bucătarii + dj-ul + cei ce au venit "de pe traseu", deci cum vă spuneam în jur de 70...

Acum imaginati-vă cum codiţa de la "R" şi punctul de la "I" fac cunoştinţă... sau liniuţa de la R cu liniuţa de la I fac cunoştinţă... aaaa? Sună interesant, nu?!

Ne-am înverzit, ne-au mai ciupit furnicile ori ţânţarii, ne-am mai urzicat puţin... dar nu-i nimic...
Danuţu să nu uiţi: Vanish pentru pete... să nu crezi că noi am uitat:)).

Pac Pac pozele sunt gata, dăm drumul la muzică la maxim: "- Maxim, am spus!"... un masaj, un cântecel, două, grătarul sfârâie, iar Andrei Jipa e ca de obicei bucătarul şef (Mulţumim Andrei! A fost delicios!).

Dar nu e party de party dacă nu avem şi foc... aşa că băieţii dau foc lemnelor ce le-au aşezat cu atâta grijă. Şi uite aşa avem şi "foc de tabără"... şi ce facem când avem foc de tabără??? Bineînţeles că o luăm pe Cătălina cu tot cu chitară şi o ducem lângă foc, îi cărăm şi pe ceilalţi lângă ea şi începem să cântăm.

Ce îi lipseşte unei petreceri perfecte???

Ploaie bineînţeles... dar ce credeai ploaie că ne vei descuraja dacă ne vei uda un pic?... He he he nu cred că ai văzut, dar aveam şi corturi... ce-i drept aici ţi-am cam luat-o înainte! E adevărat că din cauza ta am avut mici divergenţe, dar nu e nuntă şi nici înmormântare fără ceartă, deci mergem mai departe fără să mai plecăm urechea la această mică problemă care s-a şi rezolvat. Ne adunăm în jurul focului ca să ne uscăm... şi mulţumim grupului vesel care ne-a uimit cu dilema: "Dacă nu ai mai avea urechi cum ai mai purta ochelari?" Hai că îţi spun eu îi pui pe nas şi îi prinzi de păr...:))

Ştii ce ar merge după ce ai stat întreaga noapte treaz şi ţi-e frig?

Desigur, ai ghicit, o cafea!!! "Hai să facem o cafea!” ne-am zis. Păi dacă am zis, hai să facem! Luăm filtru, zahărul, paharele şi linguriţele... dar parcă lipseşte ceva, nu? Da, aţi ghicit, lipseşte cafeaua! Ne uităm mai bine, scotocim în fiecare geantă să găsim cafeaua, dar cafeaua canci! Nici acum nu ştim unde e!

Dar dragii mei orice petrecere are şi un sfârşit. Aşa că pe la 8:30 fiecare s-a răspândit care şi cum au putut pe la casele lor, frânţi de oboseală şi cu ochii mai mult în gură decât la locul lor, dar cu inimile pline de amintiri şi lucruri frumoase!

Nu mă credeţi când spun că a fost "Super, mega, extra, TARE??" Ia citiţi şi mai jos şi părerile voluntarilor:

Dany: "Mi-a plăcut faptul că am mers pe jos şi că ne-am distrat pe drum. Foarte tare că a fost o chitară şi s-a cântat. Că am râs o grămadă... mai ales dimineaţa... şi că ne-am simţit bine; am reuşit până la urmă să facem şi pozele cu Asirys/S.O.S"

Denisa (Pisi): "A fost o atmosferă frumoasă, prietenoasă, ne-am cunoscut mai bine între noi şi am cunoscut şi prietenii cei mai buni ai celorlalţi colegi de proiect..."

Andreea M.: "Mi-a plăcut... chiar dacă eram mulţi (70) totuşi s-a socializat... a fost drăguţ să plouă şi să ne îngrămădim cu toţii în corturi şi mai apoi să enervez lumea cu o lanternă... În plus, mi-a şi plăcut locaţia!"


Andreea Covaliu: "În primul rând am fost plăcut impresionată să observ uşurinţa cu care persoane care nu fac parte din asociaţie au decis să ni se alăture. Cred că este pentru prima dată când organizăm un eveniment cu aşa multe persoane şi totuşi nu mă simt ca o străină, a fost prima dată când m-am simţit că într-o familie - mare şi unită. Ce nu mi-a plăcut a fost faptul că atât ziua cât şi noaptea s-au dus prea repede."

Doleanu Cornelia (Brânduşa): "Ieşirea în aer liber a fost plăcută, a fost frumos pentru că ne-am distrat, ne-am cunoscut, am întâmpinat şi unele dificultăţi cum ar fi ploaia, dar totuşi ne-am simţit bine!"

Scris de Dana
Editat de Mihaela

Comentarii

Mada ;x a spus…
Ahh`.. A fost prea taree \:d/

Cucuteni Party ;x

Chiar ne-a prins bine o iesire.. :x.. Sper sa avem cat mai multe...
Mersu pe jos .. Aoloo. Prin ploaie m-a omorat .Am ajuns acasa fleasca :))

Cu toate astea a fost superb;x
Prieteni noi . ;x;x;x
Anonim a spus…
super fain:X eu am fost in litera "A" si am avut cam de suferit k am fost primi si am fost mutati dintr-o parte in alta da a fost super:X . de distractie nu mai spun k se stie sau sa spun in cateva cuvinte [cei care au fost nu vor uita asta niciodata o spun cu mana pe inima] cand spun asta o spun ca am de ce.
M.I.A. a spus…
A fost o iesire cu succes.Le asteptam si pe celelalte :Underground Party si Vampire Party!
Anonim a spus…
A fost foarte frumos...astept urmatoarele petreceri si eu:))
vicky a spus…
Deci incredibila Cucuteni party:X:X:X!!! Abia astept sa mai cunosc oameni noiiiiiiii!!!!!

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani