A doua zi: mochete şi var

Dimineaţă, la ora 10:00, eram în faţa sediului ASIRYS întrebându-mă ce mă va aştepta dincolo de uşa mare. Când am intrat, vreau să zic că eram numai 4 persoane. La un moment dat m-am panicat... eram prea puţini, dar încet, încet ne-am adunat. Nu am aşa mulţi ca ieri, dar a fost bine. Nu a durat mult şi am început să facem planul de lucru pentru următoarele ore. Am cumpărat amorsa, varul etc., dar cum nu suntem profesionişti în zugrăvit am chemat pe cineva să ne dea câteva sfaturi înainte de a începe lucrul. Şi iată-l pe Sorin, inginerul nostru de şantier!

După ce am dat cu amorsa, am ales culorile: albastru şi mov. Apoi ne-am împărţit în 2 echipe, una la spălat mochete şi alta la dat cu var. La mochete evident am mers eu cu Dana (care avem experienţă în domeniu), ne-am luat şi două ajutoare (Dany şi Daniel evident!). Săracele mochete, dar lasă mochetele săracii de noi! Eram... jale şi nu vreau să mai zic că le-am spălat iar în picioruşele goale (sper să nu vadă mama articolul)! Şi săracele de noi am frecat la mochete şi am tot frecat până ne-au ieşit bătături în palmă, dar a fost distractiv. Cea de a doua echipă, formată din Marinela, Mihaela, Vicky şi Ionela se ocupau cu varul.

După ce am terminat cu mochetele, am început şi noi să văruim, care mai de care îşi cauta un trafalet. Ne-am "colorat" şi noi un pic, dar nu contează, ne-am dat o pată de culoare cum s-ar spune... Ce-i drept a fost muncă, dar şi distracţie! Spre deosebire de ieri, azi toţi am muncit, am fost intr-adevăr super tineri şi vom fi şi de acum înainte.

O zi de muncă obositoare, dar în final frumoasă. Mâine de la 14:00.. ne găsiţi tot acolo...!!!

Scris de Paula Stamate
Editat de Mihaela

Comentarii

paula a spus…
in sfarsit am reusit si eu sa scriu un articol...sper ca a fost cat de cat bine..multumesc mihaelei ca mi-a mai corectat din micile greseli...si sper ca in curand sa revin cu articole noi :*
Anonim a spus…
Adevarul e ca a fost multa munca si mai e, dar cu putina muzica pusa de Danutzu, treaba merge mai bine.
vicky a spus…
Vaiii mochetele:)) nu nu maryyy cu muzica:)) ca eu nu pot sa fac treaba buna fara muzica:D:">
vicky a spus…
Mai facem un samba:)) aribaaa:)) te astept maryy:))

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani