Ajutor!!! Tema la mate...

Eşti în clasele I-VIII la o şcoală din Târgu Frumos şi zona limitrofă? Nu prea îţi place matematica sau pur şi simplu nu ai înţeles ultima lecţie la algebră, geometrie sau analiză matematică?

Atunci vino
marţi, 2 noiembrie, la ora 15,30 la Centrul de Tineret ASIRYS, să te ajutăm să iei 10. O echipă de voluntare eminente te vor medita gratuit, îţi vor explica şi îţi vor răspunde la întrebările ce ţin de matematică şi nu numai.

Eveniment organizat de Anca Gherasim în cadrul proiectului Şcoala Nonformală de Antreprenori Sociali, iniţiativă finanţată de programul Tineret în Acţiune.

Comentarii

Anonim a spus…
analiza matematica faci abia in clasa a 11a ce lipsa de cultura:)
se vede cat aveti pe`astia:))) :-j
Anonim a spus…
cat aveti sa ii invatati pe`astia*
M a spus…
Analiză matematică, geometrie, algebră... nu contează e matematică. Dacă nu ai obsevat din anunţ, activitatea e prestată voluntar! La cum se schimbă programele şcolare, nu se mai ştie clar ce fac clasele I-VIII... Oricum sunt aşteptaţi şi cei de liceu - cu dileme la analiza matematică.

E uşor pentru tine să pui etichete... însă lipsa de cultură se vede mai degrabă din limbajul folosit la secţiunea comentarii.
Anonim a spus…
Buna, imi place blogul tau, daca te intereseaza un link exchange intra pe http://pegas-motorizat.blogspot.com/
Anonim a spus…
Atunci cand afirmi ceva,trebuie sa stii sa iti sustii punctul de vedere in cazul in care apar comentarii .Si inainte sa postezi ceva pe internet,intereseaza-te despre acel subiect ca nu e greu, sta la dispozitia oricui sa afle programa scoalara 2010/2011:).Succes in toate:) tosusi
ASiRYS a spus…
Cum am spus, pot veni şi liceenii cu dileme la analiză matematică. Sunt postate domeniile în care voluntarii pot oferi meditaţii la matematică. Mulţumim!
vicky a spus…
Va bagati ca musca in lapte si nici macar nu stiti despre ce e vorba defapt....de plitiseala faceti asta ;)

Postări populare