3 în 1: cenaclu, dezbatere şi sesiune de evaluare

Duminică, 7 noiembrie, e o zi 3 în 1. 

De joi până sâmbătă au fost planificate şi desfăşurate 2 majorate. Astfel că duminică, vom desfăşura 3 evenimente diferite pentru a nu ieşi din trendul săptămânilor super-active socio-cultural. Începând cu ora 13, vă aşteptăm la Cenaclul Literar NonFormal. Aflat la la a III-a ediţie, Cenaclul se va derula în fiecare duminică, la aceiaşi oră, fiind dedicat tuturor pasionaţilor de literatură. În acest fel copiii şi tinerii (dar nu numai), vor avea ocazia de a-şi prezenta creaţiile, de a primi feedback, vor primi premii şi diplome, vor putea intra în echipa de redacţie a portalului www.tirgufrumos.ro şi vor putea beneficia de numeroase oportunităţi. Evenimentul este coordonat de Dana Dănescu şi Adina Chircea. 

Apoi, de la ora 15, vă aşteptăm la Centrul de Tineret ASIRYS pentru a putea dezbate împreună tema: cum ne afectează viaţa, tehnologia şi reţelele sociale? E de bine, e de rău, care vă sunt opiniile? Evenimentul este coordonat de Vicky Bulache. 

Apoi de la ora 17, îi aşteptăm pe toţi voluntarii ASIRYS implicaţi în Şcoala Nonformală de Antreprenori Sociali, la o nouă sesiune de evaluare. Proiectul Şcoala Nonformală de Antreprenori Sociali este finanţat de Programul Tineret în Acţiune, cu sprijinul Comisiei Europene. Această comunicare reflectă doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informaţiei pe care o conţine. 

Comentarii

Unknown a spus…
Vicky, mult noroc la dezbatere. ;)
Atar a spus…
Succes tuturor participantilor :)
M a spus…
Mulţumim!
vicky a spus…
Da da multumesc Mack :* ti-am povestit oricum cum a fost :P

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani