Tîrgu Frumos în război... cultural, desigur!

Luni a fost "Cenaclul Nonformal de Literatură", marţi - "Atelierul de scriere de proiecte", miercuri va fi "Lecturi urbane"... ce urmează?

După cum vedeţi fiecare zi e specială pentru că am declarat război plictiselii, formalului şi inculturii. Şi să mai spună cineva că se plictiseşte în Tîrgu Frumos!

Dar să continuăm...

Joi, 28.10.2010, începând cu ora 15,15, îi invităm pe toţi tinerii interesaţi de dezvoltare personală, la Centrul ASIRYS pentru a discuta (într-un cadru nonformal!) cu un specialist în domeniu, dl. Ionel Florea, din Iaşi.

Vineri, 29.10.2010, începând cu ora 18, se va derula un eveniment cultural ce are ca temă muzica populară. Evenimentul este adresat tuturor celor care apreciază cultura românească, muzica şi tradiţiile populare sau vor să afle lucruri noi în domeniu. La eveniment vor intrepreta cântece de muzică populară: Anca Gherasim şi trupa Şcolii de Nevăzători "Moldova", precum şi alţi invitaţi surpriză.

Sâmbătă, 30.10.2010, e zi plină! De la ora 10, va avea loc un seminar nonformal, la care vom avea ca invitaţi 8 tineri francezi, voluntari ai Secours Catholique Franţa, veniţi în România prin "Schimburi de Tineri". Vă invităm să-i cunoaşteţi şi să discutaţi cu ei despre discriminare, voluntariat, educaţie noformală sau alte subiecte de interes.

Apoi, tot sâmbătă, începând cu ora 21,30, vă aşteptăm costumaţi pentru seara de Halloween! Centrul se va transforma în tărâmul groazei, vor fi tombole, dans, surprize, toate organizate de Danuţu & băieţii ASIRYS.

Duminică, 31.10.2010, de la 13,30 începe "Cenaclul Nonformal de Literatură" destinat elevilor din clasele I-VIII.

Iar de luni, organizăm noi evenimente... dar acestea vor fi subiectul altor articole!