1 milion de dolari pentru afacerea ta socială!

Brandul de băuturi alcoolice Chivas Regal oferă fabuloasa sumă de un milion de dolari pentru o nouă generație de start-up-uri care vor să schimbe lumea.

Competiția Chivas Venture, aflată la a treia ediție, își propune să umanizeze modul rigid de a face business, promovând ideea că reușita în afaceri trebuie să fie calculată nu numai în funcție de profit, ci și din prisma impactului social din comunitate. De la lansarea competiției până la ediția de anul acesta, 6000 de antreprenori s-au afiliat trendului de a construi o lume mai bună pentru noi toți, informează site-ul oficial al campaniei.


România a intrat în competiție alături de alte 29 de state din toată lumea. Pornind de la conceptul „think globally act locally”, competiția are două etape, cea locală și bineînțeles cea globală.


Dacă ai o idee inovatoare de afacere și vrei să faci un bine comunității din care faci parte, fă un plan și înscrie-te în competiție până la data de 30 octombrie. Chiar tu poți fi unul dintre cei cinci finaliști ce vor trece prin stagiile de pregătire și consiliere personalizată, cât și prin programul de antreprenoriat BusinessDrive, susținut de Marius Ghenea. 


Dacă te califici mai departe, poți să fii tu persoana care va duce tricolorul în elita antreprenorială.

Mai mult de atât, în etapa globală programele de mentorat dezvoltat în colaborare cu Centrul Skoll pentru Antreprenoriat Social de la Universitatea Oxford sunt gata să îți facă afacerea fezabilă și sustenabilă.


Ce mai rămâne după?


Câștigarea simpatiei publicului, firește! Primii 200 mii $ se vor acorda proiectelor care au fost cele mai apreciate de publicul internațional, iar restul, până la un milion $, o să fie acordat la pitch-ul final, stabilit în urma deciziei juriului.
Pentru mai multe detalii despre edițiile din anii anteriori și cum te poți înscrie, accesează pagina Chivas.com/ro.


Pentru a vă pregăti, vă recomandăm să vizualizaţi prezentările afacerilor sociale din 2017.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani