Noutăţi de la kick-of-meeting în Sofia, Bulgaria

În perioada 26-28 februarie 2019, am participat la prima întâlnire din cadrul proiectului KA2: "Gender out of the box". Întâlnirea, organizată în Sofia, a reunit 9 lideri/reprezentanţi de organizaţii din Albania, Macedonia, Grecia, Bulgaria, Italia, Spania, Kosovo, Serbia şi România, care şi-au prezentat organizaţiile, au planificat, au discutat, au stabilit activităţile locale şi au definit câteva idei de logo pentru proiect. 

Pe scurt, activităţile care se vor desfăşura în perioada următoare, sunt:

  • Seminar în Durres, Albania, în perioada 19-26 martie 2019, pentru 3 coordonatori şi lucrători de tineret cu experienţă în educaţie non-formală;
  • Training în Stip, Macedonia, în perioada 2-10 mai 2019, pentru 3 lucrători de tineret;
  • Activitate locală. Organizaţia noastră va realiza un atelier valorificând metodele învăţate în cele două mobilităţi, cu mai multe clase de elevi de la Liceul Tehnologic "Petru Rareş". Va urma un concurs între clase, ce va consta în realizarea unui foto-reportaj/video/colaj, pe tema egalităţii de gen, iar în funcţie de numărul de vizualizări şi reacţii, clasa câştigătoare va participa la un team-building gratuit într-o locaţie aleasă de aceştia, primind tricouri şi agende personalizate.
  • Seminar de evaluare în Durres, Albania, în perioada 9-15 octombrie, la care vor participa 3 dintre participanţii la mobilităţile anterioare.
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani