Caravana Arts Lab

Căutăm 5 licee, organizaţii şi instituţii din diverse comunităţi, care se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, şi doresc să beneficieze de o activitate de diseminare a rezultatelor proiectului de voluntariat european, Arts Lab.

Activităţile caravanei vor dura 3 ore, fiind structurate astfel:

🦸‍♀️ prezentarea experienţelor voluntarilor internaţionali prin diverse metode non-formale,


👨‍🎨 ateliere pe arte şi dezvoltare personală facilitate de voluntarii Erasmus+ (fotografie, arheologie, teatru, dans, pictură, inteligenţe multiple),


🎯 sesiune de voluntariat pentru şcoala/comunitate, unde elevii vor identifica probleme, vor defini soluţii si vor crea un mini-proiect, pe care îl pot implementa ulterior prin intermediul Corpului European de Solidaritate.

Elevii vor afla cum pot beneficia de mobilităţi de formare şi de voluntariat prin Erasmus Plus şi European Solidarity Corps, îşi vor exersa cunoştinţele de limbă engleză, vor socializa şi vor interacţiona cu tineri din Europa care au ales să facă voluntariat pe termen lung, ba chiar să se stabilească în România.

Instituţiile interesate de activitate, ne pot trimite un mesaj privat pe pagina www.facebook.com/ASIRYS sau la adresa de email office@supertineri.org. Evenimentul este gratuit, avem nevoie de o sală, scaune şi aprox. 50 de tineri. Activitatea trebuie să aibă loc în perioada 18-25 septembrie 2019 (cu excepţia datelor de 18, când vom fi la Paşcani, la Colegiul Naţional "Mihail Sadoveanu" Paşcani, şi 21 septembrie, când vom fi la Podu Iloaie, la Liceul Tehnologic „Haralamb Vasiliu” Podu Iloaiei).

Arts Lab este un proiect de voluntariat finanţat de Programul Erasmus+RO, cu sprijinul Uniunii Europene.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani