Selectăm 12 VOLUNTARI!

Căutăm 12 voluntari care să fie activi în echipa noastră, în perioada mai - decembrie 2021. Voluntarii vor avea contracte de voluntariat, iar la finalul stagiilor vor primi adeverințe/certificate de voluntariat. Pentru înscriere, click AICI.

Pe 26 februarie 2021, am împlinit 12 ani de activitate, 12 ani în care am lucrat cu peste 500 de voluntari internaționali și peste 2000 de tineri din județul Iași. Proiectele pe care le dezvoltăm sunt cea mai bună și plăcută variantă pentru ca tinerii să acumuleze experiență și să-și dezvolte competențe cheie, utile în dezvoltarea lor personală și profesională. 

Noii voluntari vor realiza activități în funcție de interesele și pasiunile pe care le au, în 3 proiecte locale și internaționale ale organizației noastre:

  1. Craftastic: un schimb internațional cu 40 tineri din 8 țări, pe tema protecției mediului, finanțat de Erasmus+;
  2. Arts Lab 3.0: 5 voluntari din Europa vor realiza stagii de 8 luni în Târgu Frumos, unde vor dezvolta alături de voluntari locali, ateliere artistice pentru comunitate (prin Programul Corpul European de Solidaritate); 
  3. The Beautiful Fair Town: dezvoltarea turismului de nișă în Târgu Frumos. 

Cerințe pentru voluntari:

  • să poată participa fizic la activitățile desfășurate la centrul nostru de voluntariat, situat în Târgu Frumos;
  • să aibă minim 16 ani;
  • să se implice activ, minim 5 ore/săptămână, în proiectele asociației noastre;
  • să aibă pasiuni și interese în domenii precum: arte, limbi străine, marketing online, jurnalism, antreprenoriat, învățare, turism, dezvoltare comunitară.

Voluntarii selectați vor urma un program de pregătire și formare, după care își vor alege activitățile în care doresc să se implice. Programul de lucru va fi flexibil și există posibilitatea, ca tinerii foarte activi să primească oferte de muncă part-time, din partea partenerilor asociației. 

Prima etapă în procesul de aplicație, este completarea acestui formular: https://forms.gle/iXXydUiNdt3xDfBLA. Cei selectați vor fi contactați prin email pentru o primă întâlnire de pregătire. Apelul este deschis până la completarea echipei.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani