Vrei o experiență cool? Fii Changemaker!

Te invităm la cel mai cool curs de management de proiect! O să socializezi, o să-ți faci prieteni noi, vei învăța prin metode non-formale, iar orele petrecute în cadrul cursului vor fi o investiție bună în dezvoltarea ta personală și profesională. Prin realizarea unui proiect, vei obține o experiență completă, ce va fi recompensată cu un certificat și o recomandare Changemakers, semnate de Super Tineri și Kids Rights. Aceste documente vor putea fi folosite pentru aplicațiile la facultate, pentru bursele de studii și/sau la un job.

Pentru a te înscrie, trebuie să ai între 12 și 24 de ani și să completezi acest formular: https://forms.gle/V2MP2ioHGsFszwot6. Termenul limită: 18 aprilie 2021. Întâlnirea va avea loc, luni, 19 aprilie 2021, în Târgu Frumos, jud. Iași, la ACT House.

Bonus! Câteva informații video despre Premiul Internațional pentru Pace, acordat anual unui copil sau tânăr care a realizat un proiect remarcabil în cadrul programului Changemakers:                                     

Din luna decembrie 2020, derulăm programul Changemakers în parteneriat cu Fundația Kids Rights din Olanda. Ne-am întâlnit cu peste 90 de copii și tineri, din Târgu Frumos, Iași, Hârlău, Pașcani, Ruginoasa, Ceplenița, Buznea, Fărcășeni, Zmeu, Lungani, Sirețel etc., care au participat la ateliere de introducere în management de proiect pe tema drepturilor copiilor. Doar 35 dintre cei 90 de participanți au continuat, dezvoltând proiecte care vor fi realizate până la finalul lunii aprilie. Lista cu proiecte poate fi consultată aici

Deoarece ne-am propus ca 50 de tineri să experimenteze rolul de manager de proiecte, lansăm un nou apel destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 24 de ani, din Târgu Frumos și comunitățile limitrofe (urban sau rural)!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani