Erasmus+ în Caraibe: Diseminare

Rutina, mai ales în timpul pandemiei, poate să fie o adevărată problemă. Noi îți propunem să dansezi, chiar dacă ai sau nu talent!

În urma schimbului de tineri „Dance4Health” care a avut loc în Sint Maarten, Marea Caraibelor, în perioada 15-27 februarie 2021, am dezvoltat un workshop dedicat tinerilor, pentru a descoperi beneficiile dansului pentru un stil de viață sănătos. Atelierul are ca scop conștientizarea beneficiilor mișcării prin dans, dezvoltarea creativității și adoptarea unei atitudini optimiste asupra vieții în pandemie. 

În cadrul proiectului, am aflat că dansul poate fi o modalitate bună de a te relaxa și de a-ți consuma energia creativ, chiar și pe timp de pandemie, când trebuie să respecți distanțarea socială. Dacă vrei să afli cum te ajută dansul în viața de zi cu zi și cum poți să-ți incluzi în rutina zilnică, câțiva pași de dans, te așteptăm la Centrul de Voluntariat ASIRYS Super Tineri, pe data de 3 aprilie, de la 13:00 la 15:00.

Proiectul „Dance4Health” este finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+, asociația parteneră din România fiind D.G.T.

Vino la atelier pentru a afla mai multe despre Erasmus+ și cum poți chiar TU să devii participant în cadrul unui astfel de proiect!




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani