Selecție voluntari pentru Folcloristica, ediția a VII-a

În perioada 21-22 august 2021, vom organiza în satul Ciurbești, comuna Miroslava, a VII-a ediție a Festivalului Folcloristica. Ca în fiecare an, acest eveniment reprezintă o oportunitate de a descoperi talente, de a ne conecta cu liderii formali și informali din comunitățile locale, de a cunoaște și de a promova într-un stil non-formal, patrimoniul  cultural local.

Implică un sat, dezvoltă o țară! În ultimii 7 ani, prin Folcloristica, am lucrat cu peste 40 de sate din județul Iași și sute de voluntari, artiști locali, producători, meșteri, profesori și oameni pasionați ai locului. În acest an ne bucurăm de sprijinul Primăriei și Consiliului Local Miroslva, și cel al Asociației Ciurbeștenii. 

Pentru a organiza evenimentul avem nevoie de o echipă de 20 de voluntari. Acest apel este adresat tinerilor care își doresc să lucreze într-o echipă internațională, să învețe despre organizarea de evenimente, să-și facă prieteni și să descopere folclorul într-un mod inedit!  

Voluntarilor li se asigură: 

  • un certificat de voluntariat la Folcloristica;
  • masă și cazare în Ciurbești în perioada 21-22 august 2021; 
  • invitație la after-pizza-party! 
  • 100 de puncte ASIRYS (prioritate la oportunități de a pleca în mobilități Erasmus sau tabere naționale)

Cei interesați de această oportunitate de voluntariat, trebuie să completeze formularul: https://forms.gle/4dx3eX7rYYG92m3H8, până luni, 9 august 2021, ora 13:00. Marți, 10 august 2021, de la ora 15:00 la ora 17:00 va avea loc prima întâlnire de planificare! 

Hai să implicăm un sat, hai să dezvoltăm o țară!