Invitație la Expoziția Artistică: Beautiful Fair Town / Orașul Târgu Frumos

Pe 5 octombrie 2021, s-au împlinit 573 de ani de la prima atestare documentară a orașului Târgu Frumos. Probabil e mai vechi de atât, dar singura dovadă scrisă e o decizie dată în 1448, de voievodul Moldovei, prin care donează toată ceara produsă pe plan local, călugărilor de la Probota Veche.

Dar ce face special orășelul unde facem voluntariat de mai bine de 12 ani? Ce e frumos în Târgu Frumos? Ce face un oraș să fie frumos?

În ultimii ani, am găzduit peste 200 de tineri din lume în Târgu Frumos. Am creat împreună activități, evenimente, strategii, proiecte, care au dezvoltat conexiuni unice cu orășelul aflat la răscruce de drumuri.

Beautiful Fair Town este o expoziție artistică, aflată la a doua ediție, care are ca temă frumosul din Târgu Frumos. 5 artiste din Turcia, Spania, Letonia și Irlanda, vor expune la ACT House, lucrări de artă în domenii precum film, fotografie, ceramică, arhitectură, textile și body-painting.

Vernisajul are loc, sâmbătă, 9 octombrie 2021, la ora 17:00, la ACT House, pe str. Cucuteni, nr. 8, mansardă, în Târgu Frumos. Intrarea este liberă.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Arts Lab 3.0, finanțat ce Corpul European de Solidaritate, cu sprijinul Uniunii Europene.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani