Prima experiență Erasmus+ în Spania

În perioada 14 - 21 decembrie 2021, 5 tineri din comuna Deleni, membri în Ansamblul Hurgheșul și Hurgheșelul, coordonat de Parohia Feredeni,  ne-au reprezentat în mobilitatea Erasmus +: Me & Others III, organizată în Montilla, Spania. Alături de alți tineri din Turcia, Polonia, Italia, Estonia și Spania, cei 5 tineri, aflați la prima experiență Erasmus+ au învățat despre cum se pot dezvolta personal și profesional prin educație non-formală. 

Despre cum a fost, aflăm chiar de la ei: 

Lavinia: “Mi-a plăcut foarte mult experienţa din Spania. Pe lângă frumuseţea ţării şi a culturii, tematica proiectului a fost una care mi s-a potrivit, am descoperit lucruri noi despre mine, şi am cunoscut o mulţime de persoane minunate. Abia aştept să particip la viitoare proiecte Erasmus+.

Casian: “Experiența ce mi-a oferit-o acest proiect Erasmus + m-a făcut să înţeleg faptul că toți oamenii sunt minunați, de orice naționalitate ar fi. Cred că educația non-formală este un bun mijloc de a afla lucruri noi, folositoare culturii generale personale. Cred cu tărie că a fost cea mai frumoasă experiență din viața mea, de aceea doresc să mai particip și în alte proiecte viitoare!

Roxana: “Plecarea în Spania cu un program Erasmus a fost prima mea experienţă de acest gen şi mi-a plăcut foarte mult. În ciuda faptului că au existat lucruri negative, diferenţe de fus orar sau discuţii cu ceilalţi, am învăţat foarte multe lucruri noi, am socializat, am avut ocazia să îmi exersez limba engleză şi am avut o experienţă de neuitat!

Delia: “Experiența pe care am dobândit-o cu ocazia programului Erasmus Plus a fost cât pentru o viață întreagă. Fericirea de care te bucuri și împlinirea care îți satisface sufletul nu pot fi puse nici în cele mai alese cuvinte. Toate aceste momente oferite prin intermediul programului au fost un vis devenit realitate pe care desigur, nu am să-l uit așa ușor pentru că mi-a încărcat atât inima cât și mintea de dorința de cunoaștere, de călătorie și de cercetarea tradițiilor din diferite colțuri ale lumii.

Tinerii de la Ansamblul Hurgheșul și Hurgheșelul, coordonat de Parohia Feredeni, sunt câștigătorii ediției a VII-a a Folcloristica astfel că până la următoarea ediție, din 2022, o să tot auziți despre activitățile și proiectele în care îi vom implica!




















Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani