Apel selecție participanți: Schimb de tineri - Be Happy, Be a Polyglot, Macedonia

Proiectul „Fii fericit, fii poliglot” este o mobilitate a tinerilor - schimb de tineri care va implica 37 de tineri și lideri de tineret din Macedonia de Nord, Spania, Italia, Serbia, România și Bulgaria. Din România, asociația noastră va selecta 5 tineri (18-30 de ani) și un lider de grup (21 ani+).

Avantajele învățării limbilor străine pot pregăti un tânăr pentru succes în aproape fiecare aspect al vieții lui. Schimbul de tineri urmărește să aducă împreună 37 de tineri și lideri de tineret din Macedonia de Nord, Serbia, Bulgaria, Spania, Italia și România pentru a demonta mitul că învățarea de noi limbi este un lucru dificil de făcut. Obiectivele proiectului sunt de: 

  • a crește gradul de conștientizare și a promova importanța și beneficiile învățării de noi limbi
  • a învăța despre diferite culturi prin activități de învățare non-formală și lingvistică
  • a promova și încuraja înțelegerea reciprocă, învățarea interculturală și cooperarea între 37 de tineri și lideri de tineret din diferite culturi, medii și regiuni
  • a facilita chimbul de bune practici, experiențe și competențe între participanți prin utilizarea învățării experiențiale și peer-to-peer
  • a încuraja cooperarea internațională și construirea de parteneriate între tineri și organizații din 6 țări europene
  • a promova programul Erasmus+ și Youthpass ca instrumente de lucru cu tinerii în domeniile angajabilității, antreprenoriatului și interculturalității.

Pentru mai multe detalii, consultați info-packul disponibil AICI, iar programul de activități, AICI.

Pentru a aplica, vă rugăm să completați formularul de înscriere.  Nu există taxe de participare, participanții selectați vor trebui să desfășoare o activitate de voluntariat în cadrul asociației, stabilită de comun acord, iar după mobilitate, să organizeze un eveniment de diseminare despre experiența de învățare. Termen limită: 12 octombrie 2022.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani