Dansez cu IMPLICARE!

Ia Atitudine, fii Solidar, Implică-te, fii Responsabil, mereu cu sufletul TâNăR, astfel vei obţine SUCCES!


Astăzi lansăm oficial proiectul "Dansez cu IMPLICARE". Întrebările de pe buzele tuturor sunt "ce presupune proiectul" şi "ce trebuie să fac?". Vom trece direct la subiect...

Proiectul are 2 părţi: o tabără de dans (31 iulie-7 august, Durău) şi activităţile care se vor derula după tabără (9-30 august, Târgu Frumos).

În cazul taberei, vor fi selectaţi 29 de tineri, cu vârsta cuprinsă între 15-25 de ani, din care:
- 19 tineri din Târgu Frumos;
- 8 coregrafi din regiunea Moldovei (zona limitrofă Târgu Frumos: Iaşi, Paşcani, Botoşani, Bacău, Hârlău, etc.);
- 2 tineri din zona rurală limitrofă.

În tabără vor fi dezvoltate 5 dansuri pe 5 teme diferite. Tinerii vor fi împărţiţi în 5 echipe şi vor concepe o coregrafie (nu e importantă tehnica, ci creativitatea şi ce se exprimă prin dans) pe una din următoarele teme (conform valorilor ASIRYS): Atitudine, Solidaritate, Implicare, Responsabilitate, Youth (Tinereţe) şi Succes. După încheierea taberei, fiecare echipă va dezvolta proiectul pentru care va dansa, de această dată în Târgu Frumos.

În a doua parte a proiectului Dansez cu IMPLICARE (9-30 august), oricine va putea participa, aşadar este destinat oricărui tânăr dornic să se implice, să înveţe lucruri noi, să schimbe în bine micul orăşel (chiar dacă nu e pasionat de dans sau nu se încadrează în limitele de vârstă).



Ce trebuie să faci ca să participi?


Pentru tabără, orice tânăr poate aplica. Trebuie să-i placă să danseze (nu e obligatorie experienţa în dans pentru participanţi), să aibă între 15-25 de ani, să fie responsabil şi să-şi dorească să se implice.

Este nevoie să completaţi un formular pe care îl puteţi downloada aici . Îl completaţi şi îl trimiteţi pe supertineri@yahoo.com până pe 18 iulie. Rezultatele selecţiei vor fi postate pe blog şi de asemenea, cei selectaţi vor fi anunţaţi telefonic sau pe mail.

PS: Vom reveni şi cu alte articole legate de proiect. Până atunci vă invităm să vedeţi câteva fotografii cu locaţia unde se va derula tabăra (pe dreapta, în spaţiul verde). A... era să uităm... totul e GRATUIT: cazare, masă, materiale... pentru că sunt finanţate prin Programul Tineret în Acţiune (fondurile Comisiei Europene). Pentru întrebări nu ezitaţi să ne contactaţi (id: supertineri sau comentarii la articole).


Acest proiect este finanţat cu susţinere din partea Comisiei Europene. Această comunicare reflectă doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informaţiei pe care o conţine.

Comentarii

ShULTz a spus…
cum sa nu ma bag cand e vorba de DANS \:D/ ai sustinerea 24 nou BLOG !
Unknown a spus…
haideti copii :)), o sa fie super super tare !
Anonim a spus…
sper sa fiu ales.....ca restul va iesi super;) fenomenul :D

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani