Aruncați țigările, aruncați țigările!

Aruncați țigările, aruncați țigările!.... Tutunul te omoară!... Spune NU fumatului!

Cam acestea erau sloganurile celor 28 de tineri care militau împotriva fumatului. Probabil nu-i impresionau pe fumătorii înrăiți, ci doar pe copiii care se uitau înfricoșați la efectele negative ale fumatului materializate de voluntari prin mesaje și măști specifice, frumos lipite sau desenate pe tricouri, prin cearcănele adânc pictate cu tuș negru, prin petele de pe față și prin tremuratul mâinilor.

Duminică ne-ați putut întâlni pe Esplanada din Târgu Frumos. Intermediam schimburi de jucării între copii, colectam donații de jucării, și în același timp le explicam copiilor, exemplificând pe tinerii voluntari afectați de nicotină ce vor păți dacă se apucă de fumat.

Inițiativa a avut succes, am intermediat schimbul de jucării între 5 fetițe, am colectat peste 6 saci de jucării pe care astăzi 1 iunie i-am dăruit copiilor din mediul rural, cu posibilități reduse; am făcut campanie anti-fumat marcând astfel
Ziua Mondială împotriva tutunului, sărbătorită anual pe 31 mai, și ne-am jucat pe premii cu toți copiii doritori.

Mulțumim copiilor care ne-au donat jucării, mulțumim dl. Costel Colotin pentru donație și ideea târgului de jucării, mulțumim tuturor voluntarilor prezenți!

La mulți ani copiiiii!!!

Urmăritori

ASIRYS in Social Media

Ne-au citit....