Campionatul de şah în ASIRYS

Joi, 22.01.2015, a fost programat un eveniment în cadrul Asociaţiei Asirys cu titlul "Campionatul de Şah". La eveniment au fost prezenţi în jur de 30 de tineri,iar durata campionatului a fost de aproximativ 2 ore şi 30 de minute. Concursul programat la 13:30, a început la ora 14:00 şi s-a terminat la ora 16:00. 

Regulile au fost cele originale din convenţionalul joc de şah, concurenţii au fost grupaţi câte doi, cei ce nu ştiau să joace au fost supervizaţi de către organizatori şi ajutaţi să înveţe. Totul s-a petrecut pe etape, iar prin eliminare, la final a rămas doar un concurent. Campionatul a fost câştigat de Bogdan. 


 
Organizatori principali, membri în departamentul Evenimente, au fost: Ştefan Grapă, Paul Moroi, Miruna Drobotă, Raluca Codrianu, Călin Doleanu, Răzvan Hurbea, Cristina Florici şi îndrumător Mihaela Diana Podariu. De asemenea, au fost prezenţi şi alţi voluntari din asociaţie, care au depus şi ei efort în organizarea acestui eveniment. Au fost înmânate diplome de participare.

Scris de Răzvan Hurbea